Şimdi Ara

Parola Sıfırlama Sayfası Açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gündüz saatlerinde msn şifremi değiştirdim ve bir daha giriş yapamadım. Şifremi unuttum kısmına girdiğimde karşıma sadece parola sıfırlama maili gönderme sayfası çıkıyor, gizli soru ve konum bilgilerinin sorulduğu kısım çıkmıyor;

    quote:

    Konum bilgilerinizi ve gizli sorunuzun yanıtını girerek parolanızı sıfırlamak için:
    Windows Live web sitesi veya hizmeti oturum açma sayfasında Parolanızı unuttunuz mu? öğesini tıklatın.
    Windows Live ID'nizi girin, Resim kutusunda gördüğünüz karakterleri yazın ve sonra Devam'ı tıklatın.
    Kimliğimi doğrulamak için konum bilgilerimi ve gizli yanıtımı kullan'ı tıklatın.
    Ülke/Bölge listesinde ülke veya bölgenizin adını seçin, bulunduğunuz şehri seçin ve istenirse ZIP kodu ( ABD'de kullanılan posta kodu sistemi. Alan kodu posta adresine eklenen bir rakam dizisinden oluşur. Posta kodu postaları sıralamak amacıyla posta teslim alanını belirlemek için kullanılır.) veya Posta kodu ( Posta adresine eklenen ve posta hizmetleri tarafından postaları sıralamak amacıyla kullanılan harf ve/veya rakam dizisi.) bilgilerinizi yazın. Gizli Yanıt kutusundaki Soru alanına sorunun yanıtını yazın.
    Devam'ı tıklatın.
    Yeni bir parola girin ve onaylayın ve sonra Devam'ı tıklatın.
    İstenirse, bir diğer e-posta adresi (Diğer e-posta adresi, Windows Live kimlik bilgilerinizle kaydettirilen ikinci bir e-posta adresidir. Parolanızı unutmanız durumunda, parola sıfırlama bilgilerinin diğer e-posta adresinize gönderilmesini isteyebilirsiniz.) girin ve Devam'ı tıklatın veya bu adımı atlamak için Atla'yı tıklatın.
    Parolanızı değiştirdiniz sayfasında Windows Live Oturumu Aç'ı tıklatın.


    Yani bu sayfaya ulaşamıyorum. Bu sayfaya nasıl ulaşabilirim?







  • Bu olmuyor, bende sadece parola sıfırlama postası gönder diyor diğer gizli sorunun sorulduğu falan çıkmıyor o bölüm. Google'dan bir arkadaş bulmuş göndermiş şifremi değiştirdi sağolsun hallettim yani.
  • ASIK_YEKİNİ deki problemin aynısı bendede var :( bana ayrdımcı olusanız sevinirim.parola sifirlama yonergesi cıkıyor ama gizli yanıt kısmı cıkmıyor.gizli yanıtımı biliyorum ama maalesef cıkmadigi icin herhangi bir islem yapamıyorum. bu konud abana ayrdım ederseniz sevinirim...!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.