Şimdi Ara

Parrot Bluetooth araç kiti ve Volvo

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, Volvo'suna parrot araç kiti taktıran var mı acaba? Yurtdışından CK3100 modelini aldım, Ankara'da nerede ve kaça taktırmalıyız ve daha önemlisi cihazı arabada nereye monte ettirmeyi tavsiye edersiniz? Taktıranlar fotoğraf da gönderirse aydınlatıcı olur. Teşekkürler...



  • Yok mu?
  • Selamlar benim 2006 v50 aracım var onu aldığımda önceki sahibi aldığın marka model araç kitini servise taktırmış ve panelde sol altta klima fan hızını ayarladığın yerin altına blue tag denilen iz bırakmayan hamurumsu bir şeyle yapıştırmış montajıda o panelin içerisinden doğru kabloyu geçirerek yapmışlar gayet başarılı olmuş. yalnız cihazla ilgili olarak şu sıkıntı var araçta kontağı kapatıp anahtarı aldığında cihazın üzerinde yaptığın bütün değişiklik ayarları gidiyor çünki araç tümden elektriği kesince cihaz resetleniyor. En kullanışlı özelliği olan sesli aramayı örneğin yapamıyorusn. ayrıca bluetooth ile cep telefonlarından mp3 müzik dinleme olanağı sağlamıyor. ben bir kaç telefon denedim olmadı.. aracını deildirmeye vs hiç gerek yok anlayacağın.sakın çift taraflı bant vs kullanma iz bırakır. gün gelir bozulur çıkartman gerekir.

    bahsettiğim yapıştırıcı

    yapıştırıcı




  • Cevap için teşekkürler. Benim satın aldığım orijinal paket içinde kendi montaj ara elemanları ve çeşitli yapıştırma elemanları mevcut. Bunun sorun olacağını sanmıyorum. Aslında kullanım kılavuzunda montajı da anlatılıyor, çok zor bir şey gibi değil ama daha önce hiç araba sigortası kurcalamadığım için risk almak istemiyorum.
    İşin ilginç yanı, ben Volvomu ilk aldığımda bu parrot'ın reklamları her Volvo bayiinde vardı. Algıda seçicilik gereği daha sonra da bir çok yerde gördüğüm için herkes biliyor zannediyordum. Ankara'da 3 özel servise telefonla sordum; bilgileri olmadığı gibi elektrikçileri de (birbirleriyle sıkı arkadaşlar galiba beraber takılıyorlar sanki) izindeydi. Serviste de ilgili usta "görmem lazım" dedi. Yani kimse ezbere Parrot ve ürünlerine hâkim değil. Gerçekten şaşırdım.
    Lâkin bir servis beni bir elektronikçiye yönlendirdi ki, onlar da daha önce yaptık diyorlar. Yerinde olayı inceleyeceğim, memnun kalırsam buraya isimlerini de yazıp reklam yaparım.

    Bunun yanısıra cihazın resetlenmesi hiç mantıklı değil. Sorunu çözersem SANA da bildiririm squicktr.




  • Peki teşekkür ederim şimdiden güle güle kullanın. Bu arada ben web sitesinde ki son updetinide yapmıştım türkçe ses ve menüler vs geliyor. Download edip bir bluetooth lu laptopla bu işi kendi yazılımı hemen halledebiliyor bilginize. Ama işte kontağı kapatınca yine ingilizce oluyor ayarlar gidiyor vs bende zaten sadece üzerinde ki navigasyon tuşlarıyla kişi listesine girip arıyorum gerçi çok mühim değil.
  • Evet nihayet zaman ayırıp parrot'ımı taktırdım. Gerçekten çok kullanışlı ve akıllı bir alet, herkese tavsiye ederim. En güzeli de sesli arama özelliği, bir düğmeye basıp arayacağınız kişinin ismini söylemek yeterli. Birçok kişiyle de araçtan konuştum; kimse de sesin boğuk geliyor, derinden geliyor vb. demedi. Son derece sağlıklı oldu.
    squicktr : cihazın resetlenmesinin nedeni tamamen bağlantı hatası. Yapan usta açıkladı; iki uçtan biri marşa diğeri aküye bağlanıyor galiba muhtemelen de sizdekinde ikisi de marşa bağlanmış. Tam da aklımda kalmadı açıkçası ama bilen biri için 10 dakikalık iş.

    Ben Ankara'da Yenimahalle'de Volvo'nun da elektrik işlerini yapan Doğuş Elektrik'e yaptırdım. Sağolsun Rüstem bey ilgili ve nazik birisi. İlgilenenlere gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
  • aranızda bluetooth araç kiti düşünen varsa elimde açılmamış kutulu Parrot ck 3000 black edition bulunmakta.

    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-aksesuar-arac-kiti-super-bir-parrot-ck3000/detay
  • bir sorum olacak; volvo s40'da okların bulunduğu yerin solunda boş bir düğme yeri var. Orjinal bluetooh kiti takılınca oraya telefon düğmesi takılmıyor mu?
  • arkadaşlar merhaba megane scenic parrot ck3100 telefonla eşleştiremiyorum şifresi nedir acaba bilgisi olan varmı şimdiden teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.