Şimdi Ara

Pasaport kaydı ile ilgili önemli bir soru.. Kayıt iptali sorusu??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
25.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • dudeykewl D kullanıcısına yanıt

    bende de ayni soru var... turkiye.gov 'da artik IMEI iptal diye bir bolum var. sanirim bu iptalden sonra TR'ye yeni giris varsa kayit hakkinizi kaybetmemis oluyorsunuz, yani 3 sene beklemek zorunda degilsiniz...



    kayip/calinti durumu biraz daha farkli olmali, onemle uyarmislar cunku...


    https://www.turkiye.gov.tr/btk-imei-kaydi-iptal



    UYARI

    Lütfen işleme başlamadan önce aşağıdaki hususlara dikkat ediniz.

    1. Pasaportunuzda kayıtlı görünen cihaz veya cihazların kayıt işlemlerinin iptal edilmesi halinde yapılacak işlemlerle ilgili olarak yatırılan harç ücret/ücretleri iade edilmeyecektir.
    2. Pasaportunuzda kayıtlı görünen cihaz veya cihazların kayıt işlemlerinin iptal edilmesi halinde geri alınması mümkün değildir.
    3. Pasaportunuza kayıtlı cihaza ait seçtiğiniz IMEI numarası veya numaralarını taşıyanlar beyaz listeden çıkartılacaktır.
    4. Beyaz listeden çıkarılan cihazın kullanılması durumunda cihaz kayıtdışı duruma düşecek, kullanan kişiye bu durum SMS ile bildirilecektir.
    5. Kayıt işleminin iptal edilmesi ile kayıp/çalıntı (rıza dışında elden çıkan) cihaz için gerçekleştirilen ihbar işlemi birbirine karıştırılmamalıdır. Eğer cihazınız çalındı veya kayboldu ise cihazın iletişime kapatılabilmesi için bu hizmet yerine kayıp/çalıntı ihbarında bulunulmalıdır. Bunun için 120 numaralı BTK Tüketici İletişim Merkezi’ni aramanız ya da e-Devlet Kapısı üzerindeki Kayıp/Çalıntı İhbar Bildirimi (https://www.turkiye.gov.tr/btk-kayip-calinti-ihbar-sorgulama-iptal) hizmetini kullanmanız gerekmektedir.




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.