Şimdi Ara

Pasaport Kayıtlı S6 Güncelledim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, geçen hafta pasaport kayıtlı bir Samsung s6 aldım ikinci el. Telefon android 5.1 di 6ya güncelledim fakat şimdi sim kartı kabul etmiyor bu konuda ne yapabilirim?



  • Demekki kayitli degilmis. Sorgulatin bakayim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deadly34 kullanıcısına yanıt
    Sorgulattım kayıtlı gözüküyor :(
  • Deadly34 kullanıcısına yanıt
    Ama fark ettim ki benim telefonum değil o kayıttakiler... IMEI falan mı değiştirilmiş acaba?

     Üretici: Samsung Electronics America Pazar Adı: Galaxy S5 (A3LSMG900V),Note 4 (A3LSMN910V) Model Bilgileri: Galaxy S5 (A3LSMG900V),Note 4 (A3LSMN910V)


    Dolandırıldım sanırım hea?
  • kheldar3131 kullanıcısına yanıt
    Senin telefona o yazdigin telefonlardaki imeiyi cakmislar sen de guncelleyince eski haline dondu yani ustune cakilan imei yurtdisi pasaportlu tele aitti ama guncelleyince o gitti senin cihazda yurtdisi kayitsiz o yuzden kullanamiyorsun yasal yollara basvurun gidin aldiginiz yerle konusun vs.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihazının arkasında yazan imei ile için de yazan imei birbirini tutmuyorsa senin cihazın zaten pasaport kayıtlı değildir, başka bir telefonun imei numarası atılmıştır. ama sen yazılımı güncelledikten sonra her iki imei de tutuyorsa demek ki sonradan atılan imei yazılım güncelleme esnasında silinmiş.

    ayrıca hem s5 hem de note 4 demişsin cihazın çift simli mi?
  • Ekvator_44 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevaplarınız için. Araştırmadan aldım bu pasaport kaydı olayını mağdur oldum... Ama sanırım kolay bir işlemmiş açtırmak. Rootlayıp IMEİ değiştirebiliyormuşuz pasaport kayıtlı bir telefon ile... Yok benim cihaz S6 çift simli değil.
  • Ekvator_44 kullanıcısına yanıt
    Yapamadı vasıfsızlar bir de bana laf ediyorlar neymiş pasaport kaydında model isimleri öyle gözükürmüş benim aldığım cihaz s6 o IMEI ye kayıtlı cihazlar başka... Sonra bir de diyor ki güncelleme yaparken dosyalar eksik kalmış falan küfür edicektim az daha :) bunu şikayet edebiliyor muyum ben bir yere? yaptıklarının yasadışılığı var mı?
  • öncelikle dürüst esnaf hiçbir müşterisini bu halde bırakmamalı. ne olursa olsun elinden geleni yapıp karşısındaki insana samimi olduğunu belli edecek kadar çaba göstermeli. ama yok ben işim satana kadar derse bu tür problemleri yaşadığı hiç kimse bir daha geri gelmez ve kimseye de tavsiye etmez. ondan sonra da insanı ensafdan çok başka şeylerle anarlar.

    neyse konumuza dönecek olursak; cihazı güncelledim dedin ama nasıl güncellediğini söylememişsin, bildirim alanına güncelleme uyarısı mı geldi veya ayarlardan manul olarak mı güncelle dedin yoksa farklı bir yol mu izledin, yazılım atmak gibi vs.
  • Ekvator_44 kullanıcısına yanıt
    Yok cihaz 5.1 de rootluymuş aldığımda güncellemeye çalıştığımda hiç birşey olmuyordu. Smart Switch ile bağladım o güncelledi açıldı cihaz sonra 6.0.0 dan 6.0.1 e güncelledi..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.