Şimdi Ara

Passat 1.6 Tdi Dsg Trent 73 alindi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arac alindi şuan 2500 km oldu. Aksesuar olarak ne onerirsiniz..... jettada var bizde ayriyeten ondaki 17 inçlk janti sokup passata taksam nasl olur passataki jant 16 inç.... Yakit olarak ekran hep 7-8 genelde 285 tlye shell gti 900 km yakn gitti. Blumotıon ne ıse yasas. ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mctin13 -- 24 Mayıs 2012; 1:56:00 >



  • Hayirli olsun araciniz trendline da olsa passat passattir. DSG Vitesli almaniz iyi olmus yakit hakkinda bir sey diyemiycem kolay gelsin
  • En iyi seçimi yapmışsınız. İyi günlerde kullanın.
  • Dizel otomatik yok diyor herkes siz 3 tane bulmussunuz. Hangi bayi oldugunu soyleyinde dizel-dsg golf icin 2 yil 10 gun sira bekleyenler nasiplensin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allahaşkına şu Türkçeyide katletmeseydin ve model isimlerini düzgün yazsaydın güzel olurdu...
    caddi-caddy
    trent-trendline
    hayırlı olsun...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _eRay

    Dizel otomatik yok diyor herkes siz 3 tane bulmussunuz. Hangi bayi oldugunu soyleyinde dizel-dsg golf icin 2 yil 10 gun sira bekleyenler nasiplensin.

    harbiden insanlara sevap işlemiş olursunuz hayrınıza :D
  • bişeyi anlamıyorum bugun vw bayisine gittim, dizel otomatik araç varmı cevap: yok(model belirtmedim ne denk gelse alıcam dedim) ne zaman gelir cevap:uzun bi süre yok nedeni parça skınıtısı varmış sözde neyse peki dedim çıktım yan tarafında seat var oraya baktım adamların ellerinde dolu dizel leon otomatik araç var bu arabalar aynı parçayı kullanmıyormu?bu işte bir gariplik varya anlamadım...
  • Bu arada garantinizi mutlaka 4 seneye çıkarttırın (2+2), ve garanti süresince de bakımlarınızı yetkili serviste yaptırın aksi taktirde DSG şanzıman arıza vermesi durumunda başınıza iş açabilir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Biturbo

    Allahaşkına şu Türkçeyide katletmeseydin ve model isimlerini düzgün yazsaydın güzel olurdu...
    caddi-caddy
    trent-trendline
    hayırlı olsun...

    iyide başkan bu kelimeler türkçe degil ki zaten ne diyon:)).

    edit: sabahin 7'sinde ki algilama sorunu çözüldü kardesim demek istedigini simdi anladim. İlk yorumumu da silmiyorum ibretlik olsun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meganers -- 27 Nisan 2012; 7:39:37 >
  • hayırlı olsun güzel seçim hem tdi hem dsg.
  • Hayırlı olsun...

    Tam VW reklamları gibi olmuş... C sınıfı, D sınıfı, Ticari sınıfa giren birbirinden alakası ( 50 - 75 bin fiyat aralığında ) araçlar bakılır. D segmenti alınır çıkılır:)
  • Dügün marşını çalalım. Evet sayın seyirciler bir vatandaşımız daha vw servisi ile dünya evine giriyor. = ) Bir yastıkta kocayın inşallah.
  • 68 e ağzına kadar dolu a3 1.6 tdi stronicde düşünebilirdiniz.
  • Çözene kadar gobegim catladı. Hayirli olsun.
  • DSG almanız hakikaten çok iyi olmuş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dsg35

    bişeyi anlamıyorum bugun vw bayisine gittim, dizel otomatik araç varmı cevap: yok(model belirtmedim ne denk gelse alıcam dedim) ne zaman gelir cevap:uzun bi süre yok nedeni parça skınıtısı varmış sözde neyse peki dedim çıktım yan tarafında seat var oraya baktım adamların ellerinde dolu dizel leon otomatik araç var bu arabalar aynı parçayı kullanmıyormu?bu işte bir gariplik varya anlamadım...

    Elde kalmıştır, dsg li araç siparişi almıyor vw demişlerdi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mctin13

    Uzun zamandir araba ariyorduk maganeden golf caddi hepsini arastirdik. Megane en son 49 edc dci aliyordumki sonradan arastirmalirimizin sonucunda istanbuldaki bir bayiden golf passat caddi bulduk ucude dizel otomatik caddi baya hosumuza gitmesine ragemen birinci kopru ve benzer sebelerden dolayi eledik.

    En son golf higln zenondan kendi kendine park ozellegine kadar full arti full golf 69 en son biraktilar ama bu seferde arabayi satinca aksesuar felan zarar edtirecek dusuncesiyle beyaz passatta trent karar kildik ama soyle birsey var.

    Araci bir baskasi almis tam plaka felan alinmis ama almaktan vazgecmisler araci o sekilde serwisten hic kullanilmamis passata karar kildik 75 ten 73 indirdiler tum masraflar bize ayit olmak satiyla arti sirket indirimiz vardi ondan yararlanamdik.

    Tam golfu alacaktikki cakal serwis gorevlisi aklimiza girdi tamam passat olsun dedik sonra baktikki bu anlattigim muhabet vardi biraz sogumamiza ragmen sira vs seyleri goze alarak kaporasini verdik carsnba teSlim. Yanlz bu serwisteki cocuk bize bir suru palavra atti.

    Sirket indirimi olmaz passatlarda bilmem ne o kafamizi epey karistirdi.

    Yani tam olarak anlatamadim kusura bakmayin ama sonuc olarak fiyat ve golfle karsilastirgimizda nasil birde yakitti jetta dzel otomatikten fazla olurmu suan jetta var onla yakit anlaminda kiyaslarsak.

    Edit:Mobil

    bir de yazı yazmayı öğrensen...




  • Öncelikle hayırlı ve uğurlu olsun aracınız. Güle güle kullanın.

    Yorum yapmak istedim ama aracı size zorla satıp satmadıklarını veya satın almak istediğiniz araç yerine size başka bir aracı mı verdikleri ve satış görevlisinin yaklaşımının takdire şâyân mı yokda takdir gerektirecek mi olduğuna anlatımınızda karar veremedim. Aydınlatırsanız sevinirim.

    Hepsini bir kenara koyarsak aracınızı yine de isteyerek satın aldığınızı düşünüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: meganers

    quote:

    Orijinalden alıntı: Biturbo

    Allahaşkına şu Türkçeyide katletmeseydin ve model isimlerini düzgün yazsaydın güzel olurdu...
    caddi-caddy
    trent-trendline
    hayırlı olsun...

    iyide başkan bu kelimeler türkçe degil ki zaten ne diyon:)).

    edit: sabahin 7'sinde ki algilama sorunu çözüldü kardesim demek istedigini simdi anladim. İlk yorumumu da silmiyorum ibretlik olsun

    Caddy ve Caddi/Caddie arasında gerçekten bir "BAĞLANTI" var ama organik değil, inorganik, "TOURAN" ve "TURAN" gibi.

    VOLKSWAGEN şirketi araçlarına CADDY adını vermek için merkezi Fransa'daki CADDIE S.A. şirketinden "İZİN" (MÜSAADE) satın almak zorunda kaldı ve üretilen her CADDY model araç için Fransa'daki CADDIE S.A. şirketine royalty (isim hakkı) ödüyor. VW CADDY model sayfasının en altında zaten bu açıklama kanunen ve mecburen beyan ve ifade edilmek zorunda:

    Bu "Caddie" bildiğiniz Süpermarket ALIŞ VERİŞ ARBALARI (tekerlekli sepetler) üreten CADDIE şirketidir.

    www.caddie.fr Fransa Sitesi
    www.caddie.de Alman Sitesi
    www.caddie.com Uluslararası

    http://www.vw-nutzfahrzeuge.ch/ch/de/fahrzeuge/caddy/caddy.html

    "Der Produktname Caddy® ist ein eingetragenes Markenzeichen von Caddie S.A. und wird von Volkswagen Nutzfahrzeuge mit freundlicher Genehmigung von Caddie S.A. benutzt."

    "Caddy® ürün adı Caddie S.A. şirketinin tescilli (müseccel) markasıdır ve Volkswagen Ticari Araçlar tatrafındatarafından Caddie S.A. şirketinin nazik izni ile kullanılmaktadır."

    Saygılarımla,

    Taner Göde





  • hayırlı olsun artık düşmanlarınızın sayısı binlerce oldu forumda
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.