Şimdi Ara

Passat'dan Superb'e geçilir mi? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
2
Favori
5.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: turcoblanco

    Arkadaşlar passatı 12 saat gibi kısa sürede sattık. Superbi teslim aldık.
    Verdiğimiz araç 2015 38 bin km'de dizel manuel comfortline passat hatasız.
    Aldığımız araç 2017 9500 km'de dizel dsg style superb hatasız.
    Arada 15 bin tl fark ödedik. İlk izlenim olarak bir kere dsg rahatlığı, hafıza paketi, bi xenon farları, bagaj kullanışlılığı ve malzeme kalitesi kesinlikle passatdan iyi. İlk izlenim olarak dezavantajı motor sesi passatdan daha fazla içeri giriyor.
    Hayırlı olsun güle güle kullanın. Sizin yorumunuzdan anlaşılacağı gibi araçlar benzer, yani superb ile passat arasında dacia ile reno gibi bir fark yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhani -- 6 Mayıs 2018; 22:34:5 >
  • turcoblanco kullanıcısına yanıt
    malzeme kalitesi superb nası daha iyi olabiliyor ana markanın ana modelinden. octavia da golf ten iyi olmalı şu durumda bence yanılıyorsunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bianconera

    malzeme kalitesi superb nası daha iyi olabiliyor ana markanın ana modelinden. octavia da golf ten iyi olmalı şu durumda bence yanılıyorsunuz
    superb'de orta konsolun altları şoförün sağ yolcunun sol dizinin değdiği aşağılar bile yumuşak plastik passat'da takır takır sert plastikti. ayrıca ön konsolda iki araçta da gümüş gri detaylı tasarım plastiği var superbde daha tok bir palstik boyası vs daha rijit duruyor. Koltuk döşemeleri de kesinlikle passatdan iyi superb. Bu arada iki araç da full paketin bir altı.
  • Konuyu ben açsam ancak bu kadar yararlanırdım. Bu nedenle teşekkürler.
    Şu anda iki arada bir deredeyim. 190 k civarına bir araba almak istiyorum. Rahat olayım, geniş ve konforlu olsun, ses yalıtımı iyi olsun... olsun da olsun istiyorum.

    A4 alamıyorum 1.6 dizeli yok ve pahalı. Volvo s60 çok sarmadı. Mazda 6 benzinli. Yeni İnsignia güzel ama fiyat yüksek, yeni 508 daha tr'ye gelmedi, falan filan...

    Aklımda en çok karşılaştırma yaptığım arabalar ise SUBERP ve PASSAT idi. Passat, eğer limitleri zorlayan biriyseniz gerçekten fiyatını hak ediyor. Sert viraj dönüşleri olsun, asfaltı kavraması olsun, tutuşu olsun uç değerlerde kullanan biriyseniz kesinlikle suberb yerine tavsiye ederim. Ama ben o adam değilim. 50 lerime geliyorum. Gideceğim yere daha emin, daha konforlu ve daha ekonomik gitmek istiyorum. Bu nedenle passatı sildim.

    Araştırdım karıştırdım ve hedefimde 2 araba kaldı. Biri sıfır SUBERB, diğeri de az kullanılmış mercedes c200 d. Elma ile armut misali arabalar. Konforu mu yoksa sükse yapmayı mı seçeceğim ben de henüz bilemiyorum.




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.