Şimdi Ara

passat için lastik tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
6.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar bir konu hakkında fikrinizi almak istiyorum. 2013 passat tdı comfortline aracım için yazlık lastik alacağım. Fiyatları hemen hemen aynı olan 215/55/16 petlas mı yoksa 205/55/16 continental mi alayım karar veremedim. Aracın eski lastikleri 215, benim aldığım kışlıklar 205 idi. Tavsiyelerinizi bekliyorum.



  • Passat için 205 taban lastik alınmaz. Güvenliği tehlikeye atarsınız. Alt segment olan jetta bile 205 taban lastik kullanıyor.



    Daha öncesinde kışlık lastik almışsınız. Kışlık lastikte taban genişliği ne kadar büyük olursa o kadar iyi karda yol tutar. Ben B8 passat kullanıyorum. Orijinal lastiğim 215 55 R17 ebadında. Kışlık lastik alacak olsam 225 taban R17 alırdım.



    Siz öncelikle orjinal 215 ebattan şaşmayın. Petlaslar ülkemiz şartları için iyi olabilir ama sert lastik. Konfordan ödün verir. Passat için en iyi lastik Michelin veya Continental dir. Bunların da her serisi olmaz. Yazlık lastik için Primacy 3 veya Ecocontact 5 veya Premiumcontact tan aşağı düşmemeniz gerekir. Tercihe göre slikonlu da alınabilir.



    İyi günler dilerim...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler öneriniz için sn autotech 1, iyi günler.
  • Rica ederim. İyi günler...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.