Şimdi Ara

Passat Modifikasyonları ( resimli açıklamalar ) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
797
Cevap
11
Favori
183.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lord_danger

    Mert bey yukarıdaki dediğinizi yaptım oldu,teşekkürler.Şimdiki yazınızdaki kitlenme olayı bendede mevcut.Bende 5 kere filan reset atmak zorunda kaldım.Bende cihazın bozuk veya güneş tam cihaza vuruyordu ondan dolayı sandım.Cihaz kitleniyor fakat işlevi devam ediyor.Ama ben işlem yapamıyorum.Çok garip.En son resetde haritam silindi.Sanırım nedeni 2gün 4er saat müzik dinlemek oldu.Akü bitmeye yakındı.Ve cihaz dondu.Arabayı çalıştırmayı denedim çalışmadı.Çık çık çık türünde seri ses geldi,korktum ellemedim daha fazla.Sonraki gün birdaha deneyeyim dedim.Eski toroslar gibi zor çalıştı.Mdf'nin ışığı gidip geldi v.s.Neyse uzun lafın kısası Necvox aküden çok yiyor.Birde anahtarı çıkarınca çalışmaya devam ediyor demişsiniz.Bende 5dk sonra otomatik kapanıyor.
    Ve mp4 sorununu hala çözemedim.Siz hallettiniz mi acaba?Birde kumandasının çekim alanı çok kısa ve her yerden basmıyor =)
    Söyliyeceklerim bu kadar
    Selamlar Mert


    bende anahtarı çıkarır çıkarmaz kendi kendine kapanıyor. Yanlış bağlanmış olabilir mi.. Bir arkadaş anahtar yokken çalışıyor ama kapıyı açınca kendiliğinden kapanıyor demiş... bunu sağlamak için ne yapmak lazım? selamlar




  • Yanlış bağlanmış oldugunu sanmıyorum.Fakat ben anahtarsız çalıştığını görmedim.Bende,kapılar kapalıyken anahtarı çekiyorum.5dk çalışıyor.sonra kapanıyor.Ama kapıyı açınca anında kapanıyor.
    Diğer kullananlarda yazsa karşılaştırsak iyi olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lord_danger

    Yanlış bağlanmış oldugunu sanmıyorum.Fakat ben anahtarsız çalıştığını görmedim.Bende,kapılar kapalıyken anahtarı çekiyorum.5dk çalışıyor.sonra kapanıyor.Ama kapıyı açınca anında kapanıyor.
    Diğer kullananlarda yazsa karşılaştırsak iyi olur.


    Bende de o şekilde. Anahtarı çektikten sonra en fazla 5 dakika çalışıyor. Akü problem yaratmasın diye maximum 5 dakikaya ayarlamışlar. Ama bu süre dolmadan kapıyı açarsam cihaz hemen kapanıyor.
  • Bir de navigasyon hakkında sorum olacaktı. Su an bende paket içinde yüklü ne varsa onu kullanıyorum. Bunun yazılımını güncellemem lazım mı? güncelleyeceksem nerden ve nasıl yükleyeceğim? Foruma hızla göz attım bazıları hiç karıştırmayın tamamen bozuluyor diyor bazılarıysa 3d ye bile girmiş. Sizler ne tavsiye edersiniz? Bir de igo nun kullanımı hakkında bilgi alabileceğimiz bir link vs var mı? kullanım kulavuzu gibi bir şey ...tesekkür ederim....
  • İgo'nun son sürümü bildiğim kadarıyla 8-3-4-142975. Aynı zamanda 800x480 HD görüntüyüde desteyliyor.
    Eğer yeterli deneyiminiz yoksa çok fazla karıştırmamanızı tavsiye ederim. Veya ilk önce mevcut programın tam bir yedeğini alarak denemeleri başka bir SD kartta yapmanız faydalı olacaktır.
    Her türlü yazılımı internet'te bulmak çok kolay. Yukarda yazdığımı "8-3-4-142975 igo" herhangi bir arama motoruna yazsanız onlarca site karşınıza gelir.
  • İlker abi çok güzel olmuş gerçekten

     Passat Modifikasyonları ( resimli açıklamalar )
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mertbasaran


    quote:

    Orijinalden alıntı: srcn09

    quote:

    Orijinalden alıntı: mertbasaran


    quote:

    Orijinalden alıntı: srcn09

    Mert Abim yardımına ihtiyacım var

    Abi Ender Elektronik'de sadece RNS-510 3.700 TL 'ye satılıyor birde bunun yanında biz Bluetooth , geri kamera, Multimedia Adaptörü almak gerekiyor nerden baksan 6.000 TL 'yi buluyor oysa ki Necvox marka Passat'a uyumlu yeni cihazı HD ekran var ve RNS de opsiyonel olan tüm özellikleri Standart sunuyor fiyat 1.500 TL + VW nin kamerası alıncak...Tabi ki RNS kadar olamaz farkındayım ama o kadr para vermekdense birde ikinci el kafalık aldım mmı toplam 2.000-2.200 TL 'ye çıkarız gibime geliyor kalan para ile de Deri koltuk + Hıghlıne Grill vs yaptırılır ne diyorsun abi ? Sende Necvox'a geçiş yapmıştın sanırım nasıl memnunmusun ?


    Sevgili Sercan,

    Geç döndüğüm için kusura bakma. Daha dün akşam Istanbul'a geldik.
    Gerçekten RNS 510 'un fiatı çok artmış. Ayrıca yazdığın gibi Bluetooth, geri kamera , kafalık falan ekledinmi fiat uçar gider.
    Necvox'un birkaç sorunu var ama yinede çok başarılı bir cihaz. Özellikle ekran kalitesi mükemmel. HD videoları seyretmek çok keyifli
    iGo8'in 800X480 versiyonunu yükledinmi keyfine diyecek olmaz.




    Estafullah abicim ne demek....

    Necvox'u biz inceledik bayağı beğendik babamda bayağı beğendi bakalım 1 ay içinde karar vericez para durumuna göre ya RNS ya da Nevox alıcaz ancak %90 Necvox gibi görünüyor çünkü kafalık geri kamera filan hepsi 2.500 TL civarı tutuyor RNS 'de ise 7-8 bin TL 'yi buluyor full özellikli bir cihaz yapmaya kalkınca o kadar para vermek çok saçma 2.500 verip kalan parar ile deri koltuk izalasyon hıghlıne grill jant lastik vs bir sürü şey değişiyor yav :D

    Sanırım sende de Necvox vardı abi HD modelini geçice filan diyordun bri ara ne yaptın aldın mı yoksa Mt-6501 devam mı ?


    Bu arda Necvox 'un Toureg ile uyumlu olanında MFD ekranında bilgiler geçiyormuş öyle okudum bir yerde nasıl geçiyor olabilir 7" olanında neden MFD 'ye gelmiyor ki , tamam cihaz orjinal VW ürünü değil ama o zaman Toureg de de çıkmaması lazım


    MT 6501'den sonra yaklaşık 1 yıldır Necvox kullanıyorum. MT 6501'de şikayet ettiğim ekran kalite sorunu bu cihazda yok. Üstelik 800x480'lik mükemmel bir çözünürlüğe sahip. Radyosu oldukça sorunsuz. Cihaz oldukça kapsamlı ve işlevsel. Arka kafalıklara istediğin görüntüyü gönderme imkanın bile var. Yani geri kamera görüntüsünü bile arkaya verebiliyorsun. Ses kalitesi tatminkar. 7inch'lik ekran 6.5 inch'lik Mt 6501 ve RNS 510'a göre görsel olarak daha çekici.
    Bluetooth bu modelde de malesef düzgün çalışmıyor. Her telefonun adres defterini ekranda göremiyorsun. TV Tuner , eğer güzel bir anten alırsan yeterli. HD dosyaları sorunsuz oynatıyor . Fakat hangi dosyaları oynattığını bulmak için biraz zaman harcamak lazım.
    Kitapçıkta bu bilgiler yok. Navigasyon çok başarılı. İgo'nun 800x480'lik HD versiyonu ile mükemmel uyumlu ve sorunsuz. Arabadan inmek için kapıyı açtığında cihaz otomatik olarak kapanıyor. Kapıyı açmassan , anahtarı çıkarsan bie cihaz çalışmaya devam ediyor. Çok ince düşünülmüş bence. Arabanın MFD ekranına "Welcome" yazısından başka bir bilgi gelmiyor, fakat direksiyon tuşlarının hepsi işlevsel.

    Yaklaşık 1 sene içersinde 3-4 kere cihaz kitlendi ve reset düğmesi ile yeniden başlatmak zorunda kaldım. Sebebini anlayamadım. Genel olarak değerlendirmek gerekirse 1.300 - 1.500 TL'lik bir cihaz için fazlası ile başarılı ve verdiğin paranın hakkını kat kat çıkarıyor.
    Dediğin gibi gönül RNS 510 ister fakat ek donanımların maliyeti insanı düşündürüyor. Bir ara Metin benim arabadaki ekipmanı RNS 510 ile yaptığımız takdirde ne kadar para tutacağını hesaplamıştı. yanlış hatırlamıyorsam 10 -12 bin TL'yi buluyordu.

    Not : Cihazı seçmeden önce MT 6501'in yeni modellerine bir göz atmanı tavsiye ederim. Bunlarında HD ekranlı olanları ve MFD ile full uyumlu modelleri çoktı yurtdışında belki Türkiye'ye getiren vardır.



    Mert Abim bilgilendirmen için çok teşekkür ederim Mt-6501 i açıkcası hiç düşünmedim neden diye sorarsan bir sorun çıkar garanti olayı aldığın yer vs vs en azından Necvox 'u aldığımız yer belli olucak

    Babam Eylül ayının ortasında bu senenin ilk maaşını alıcak o zaman taktırcam dedi O da artık Necvox düşünüyor ilerde de duruma göre RNS'ye geçeriz dedi şimdi 2.500 TL 'ye hem Necvos hem Kafalık monitörler hem Geri kemera taktırabiliyoruz

    Mert Abim eğer önümüzde ki hafta müsait olursan senin ile görüşmek istiyorum uzun zamandır görüşememiştik hem sohbet ederiz hem Necvox için detaylı konuşmuş oluruz




  • İnşallah en kısa zamanda istediğin bir cihaza sahip olursun Sercan,
    Önümüzdeki hafta 19'una kadar iş seyahatim var. Ama ondan sonraki hafta beklerim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mertbasaran

    İnşallah en kısa zamanda istediğin bir cihaza sahip olursun Sercan,
    Önümüzdeki hafta 19'una kadar iş seyahatim var. Ama ondan sonraki hafta beklerim.



    Babama bugün 15 Eylül Gümüş Kaplan'ın doğum günü olduğunu söyledim dedim artık bir hediye alırız filan dedim o da her zaman ki gibi bakarız dedi Valla abi aklımda senin kombinasyonlar var düşük fiyata aracı Multimedia sistemine dönüştirmek tabi ki az bir para değil RNS ile kıyaslayınca 5 kat daha ucuz oluyor

    Tamamdır Mert Abim okullar açıldıktan sonra görüşürüz o zaman




  • İgo8 kullanan kişilere müjde !!!!!!!

    2010 Q1 haritası çıkmış ve çok hoş görsel bir değişiklik var.
    Daha önceden sadece ok işareti ile gösterilen dönüş,sapak ve yol ayrım bilgileri trafik tabela şekline dönüştürülmüş.
    Görsel açıdan çok hoş ayrıca son derece kolay ve anlaşılır olmuş.

    İşte resimler :

     Passat Modifikasyonları ( resimli açıklamalar )


     Passat Modifikasyonları ( resimli açıklamalar )




  • Bu arada Passat 55555 km'de.....

     Passat Modifikasyonları ( resimli açıklamalar )
  • 55.555 kere MAŞALLAH
  • Aşağıdaki yazıyı turkeyforum'da buldum. Birçok arkadaş bana İgo8'de hangi dosyanın ne işe yaradığını soruyor.
    İşte ayrıntılı cevap

    Next Navigasiyon

    SD CARD veya FlashDisk\PND\mp4 (Video Dosyaları için)
    SD CARD veya FlashDisk \PND\photos (Kişisel Fotğraf Dosyaları için)
    SD CARD veya FlashDisk \PND\mp3 (mp3 Dosyaları için)
    SD CARD veya FlashDisk\PND\EBOOKS (e kitap Dosyaları için)
    SD CARD veya FlashDisk\PND\APP (Player, Fotoğraf vb ek programlar için)
    SD CARD veya FlashDisk\PND\photos\camera\Ankara (Koordinatlı Resimler için)

     Passat Modifikasyonları ( resimli açıklamalar )



    Tüm multimedya uygulamalarında (Müzik,Resim vb.)
    MUTLAKA SD KART KULLANIN !!!

    PND\GPS İçeriği

    • Audio Opsiyonel
    • Cars Opsiyonel
    • Content
    • Custom
    • Defaults
    • Gfx Opsiyonel
    • Licence
    • Save
    • Tts_Loq Opsiyonel
    • Branding.zip
    • data.zip
    • Gpstmc.dll
    • Gpstmc.pil
    • navigator.exe
    • LoqFrench6.5.Dll ) Opsiyonel
    • Loqmsx.Dll .......) Opsiyonel
    • LoqTTS6.dll ......) Opsiyonel
    • mod_cl_client.dll
    • Sys.txt
    • Tahoma.ttf
    • Tahomabd.ttf
    • tmceventlist.csv


    Content

    Building
    Dem
    Lang
    Map
    Phoneme
    POI
    Scheme
    Skin
    Speedcam
    Voice
    phoneme


    Building
    Turkey.3dl
    Turkey petrol.3dl Opsiyonel

    Dem
    Africa.dem
    EasternEurope.dem
    Eurasia.dem
    North America.dem
    Oceania.dem
    South America.dem

    Lang
    Dil dosyaları burada(.zip)
    Lang_Turkish_Pna.zip
    Lang_English-uk_Pna.zip
    Lang_Dutch-nl_Pna.zip
    Lang_Danish_Pna.zip
    Lang_Arabic_Pna.zip
    Lang_Bulgarian_Pna.zip
    Lang_Czech_Pna.zip
    Lang_English-us_Pna.zip
    Lang_French_Pna.zip
    Lang_German_Pna.zip
    Lang_Greek_Pna.zip
    Lang_Hebrew_Pna.zip
    Lang_Hungarian_Pna.zip
    Lang_Italian_Pna.zip
    Lang_Russian_Pna.zip
    Lang_Spanish_Pna.zip

    Map
    Basemap.fbl
    Turkey.fbl

    POI
    Turkey.poi

    Scheme
    Default-Day.zip
    Easy-Day.zip
    Easy-Night.zip
    Jove-Day.zip
    Jove-Night.zip
    Next Winter Day.zip
    NextDay.zip
    NNG_Gerd_day.zip
    NNG_Gerd_night.zip
    NNG_Moon_day.zip
    NNG_Pistachia_day.zip
    NNG_Red_UK_Night.zip
    NNG_UK_day.zip
    Old-School-Day.zip
    Old-School-Night.zip
    UK_Daytime_Green.zip

    Speedcam
    SpeedcamUpdates.spud
    Speedcam.txt

    Userdata
    Poi Opsiyonel (Kişisel)
    Route (kml dosyaları kullanıcı rotalarını içerir)

    Skin
    GJ6.9p.zip
    diMkaspecter1.1.19.zip
    diMkaWertVRV_1119.zip
    Dimka 1.1.19 (a) - TomSoft 272 (480x272).zip
    kikker3.2.zip
    iGO8_Eur_Choup_8_3_6_4a.zip
    GJ6.7p(AS)TC_ADIVOR_v3.0.zip
    kikker3.2_TCX.zip
    GJ6.9p_ABTC_ADIVOR_3.0.zip
    Bidru51-Eur+_V6.0-Igo_8.3.2.zip

    Voice
    Voice_Eng-uk-f3.zip
    Voice_Dan-m1.zip
    Voice_Deu-f4.zip
    Voice_Deu-m4.zip
    Voice_Dut-f4.zip
    Voice_Dut-m4.zip
    Voice_Eng-uk-f3.zip
    Voice_Eng-uk-m2.zip
    Voice_Eng-us-f1.zip
    Voice_Eng-us-m1.zip
    Voice_Eng-us-m4.zip
    Voice_Gre-f11.zip
    Voice_Gre-m11.zip
    Voice_Ita-f4.zip
    Voice_Ita-m3.zip
    Voice_Rus-f3.zip
    Voice_Rus-m3.zip
    Voice_Tur-f2.0.zip
    Voice_Tur-f21.zip
    Voice_Tur-f31.zip
    Voice_Tur-f4.1.zip
    Voice_TTS-loq-Fra-f12.zip TTS için ses

    Phoneme


    Igo Rehberi

    Klasörler ve dosyalar önemli:
    - Content Dosyası: Aşağıda gerekli açıklama mevcut.
    - Custom : igo8 ile gelir ama genellikle boş.
    - Defaults : Dosya Öndeğerleri Dosya varsayılan ayarlarını içerir.
    - Lisance : ürünün lisans dosyalarını içerir .
    - navigator.exe : Dosya: Program uygulaması.
    - Branding.zip : Ürün ile ancak başlangıçta gerekli değildir Igo8. fotoğraf, ek simgeler içeren…
    - Data.zip Dosya: Igo8 skin varsayılanı.
    - Sys.txt Dosya: Igo8 ayarları.
    - Tahoma.ttf ve Tahomabd.ttf Dosyalar: Fontlar Igo8 tarafından kullanılmaktadır.
    - Gpstmc.dll, Gpstmc.pil ve tmceventlist.csv Dosyalar: Eğer TMC varsa gereklidir.

    İsteğe bağlı dosya ve klasörler:
    - Tts_Loq : bir TTS ses kullanmak için Dosya.
    - LOQ : TTS ses kullanmak için.
    -Cars : İgo8 için Araba Koleksiyonu (Opsiyonel)
    -Audio : Skinler ve TTS için gerekli ses dosyalarını içerir. (Opsiyonel)
    - Gfx : Skin ve Scheme için kullanılan görüntü için.Opsiyonel

    Diğer :
    - Save Klasörü: Bu klasör ilk açılışta Igo8 tarafından oluşturulur. Bu () System.ini dosyasını favori ve tüm ayarları içerir.
    - "save" klasörü içindeki “favorites.dat” dosyası favori bilgilerini içerir.”history.sav” dosyası Geçmiş bilgisini içerir
    - Diğer klasörler bazı skinleri yüklemek için gereklidir.

    Content Dizini

    Gerekli Dosyalar:
    - Building: .3 DC, .3DL uzantılı 3D Binalar için.
    - Dem: DEM uzantılı Arazi dosyalarını içerir.
    - Lang: Zip dil dosyalarını içerir. (arayüz dili).
    - Harita: .FBI uzantılı Harita dosyalarını içerir.
    - POI: .Poi uzantılı dosyaları içerir. Belirli yerler (nokta).
    - Scheme: .Zip uzantılı Tema dosyalarını içerir. Bu dosyalar yollar ve arazi için haritada bir renk belirler.
    - Speedcams: Radar için. “SpeedcamUpdates.spud” , “speedcam.spdb” ve “speedcam.txt” dosyaları içerir.
    - Voice: TTS ve TTS olmayan ses dosyalarını içerir. Tüm dosyalar (.zip) uzantılıdır.
    - Foneme: Phr uzantılı dosyaları içerir. TTS sesleri () için. (Opsiyonel)
    - Skin: Zipli dosyaları içerir. Skinler programın görünümünü değiştirir ve yol bloklama, bulunduğunuz yüksekliği gösteren ek özellikler katar.(. Zip) uzantılı (Opsiyonel)

    - UserData: kişisel veri depolamak için. (örneğin, POI ve güzergah KML biçimi).
    - Route : kml dosyaları kullanıcı rotalarını içerir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertbasaran -- 13 Eylül 2010; 11:01:43 >




  • Selam,
    bu RNS-510 u daha ucuza yurtdışından bir yerlerden bulma imkanı var mı?
    tiyolarınız alabilirmiyim?

    teşekkürler.
  • Bir de Pionerr ın modelleri var onlar hakkındaki düşüncelerinizi alabilirmiyim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sry2002

    Selam,
    bu RNS-510 u daha ucuza yurtdışından bir yerlerden bulma imkanı var mı?
    tiyolarınız alabilirmiyim?

    teşekkürler.


    Bendeki cihaz RNS 510 değil. Uzak doğu malı bir cihaz.
    Hem bendeki cihazı hemde RNS 510'u yurtdışından daha hesaplı bulma imkanı var.
    Fakat, özellikle RNS 510'da yurtdışından çalıntı bir cihaza alma ihtimalin çok yüksek.
    Buda ilerde servise gittiğin zaman başına ciddi işler açabilir.

    Pioneer modelini hiç inceleme fırsatım olmadı. Kalite olarak mutlaka iyidir fakat cihazın Passat için yapılmış özel bir modeli olmadığı için ek bir çerçeve ile montajını yapıyorsun.
    Buda bence görünüş olarak son derece rahatsız edici birşey.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertbasaran -- 16 Eylül 2010; 8:48:10 >
  • Arkadaşlar aşağıdaki eklediğim resimdeki kırmızı ile işaretledğim yere igo'nun yolunu mu yazacağız yoksa igo'nun içindeki exe'nin mi yolunu yazacağız.Bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok makbule geçer.Yolu yazarsanızda ayrıca sevinirim.
    Mert Sal
     Passat Modifikasyonları ( resimli açıklamalar )
  • Birde arkadaşlar sys.txt'ye
    [rawdisplay]
    screen_x=800
    screen_y=480
    bu kodları en alta ekledim görüntü çok büyüdü.Ve dokunmatik doğru çalışmıyor.Yani ekran kaydı diyeyim.İgo ile igo primo arasında fark var mı?
  • Aşağıdaki sitede igo8 , Amigo , Primo 1 ve Primo 1.1'un ayrıntılı karşılaştırmaları mevcut.
    Primo 1.1. oldukça üstün gözüküyor. Yaklaşık 2 haftadır arabada Primo 1.1 versiyonu test ediyorum. Nevcox üzerinde igo8'den biraz daha yavaş çalışıyor.
    Ama oldukça yeni özellikler mevcut. 800x480 çözünürlüğü destekliyor.

    http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=601503
  • Sğolun mert bey.Primoyu kaldırdım ekran sorununu halledemedim.Normal igo kurdum son haritayıda kurdum fıstık gibi oldu sonunda.görüntü filan her şey gayet güzel.mp4 uzantılı filmleride izlemek için ayrı bir program kullanıyorlarmış dosya için birde onu halledersem tamam
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.