Şimdi Ara

Pasta attım çizik gitti hare kaldı, bilenler yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Harelerden dolayı metalik mavi aracımı pasta cilaya vermiştim, teslim aldığım gece apartmanın kapalı otoparkında arpası fazla gelen nankör kedi kaput ve tamponu tırnağıyla boydan boya çizdi. Bagajda Sonax pasta vardı ufak tefek yüzeysel çiziklerde kullanıyordum onu uyguladım tırnak çizikleri gitti ama uyguladığım yer çok fazla hare oldu ve matlaştı. sıcaktan pasta bozulmuştur diye bilinen boya markalarından Duxone'un ince pastasını aldım pamukla da uygulasam süngerle de uygulasam hareler gitmedi yerini bildiğim için çok kötü duruyor. Günlerdir uğraşıyorum sonuç alamadım. Buraya ne yapabiliriz tavsiyelere açığım.


    not: pastayı her zamanki gibi elle uyguluyorum daha önceden sonuç alıyordum




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 11 Ağustos 2023; 22:15:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • EnderGelişenOsasunaAtağı kullanıcısına yanıt
    sonax marka pastayı çöpe atın pasta kaynaklı o tür pastalar bir işe yaramıyor paranıza yazık aynısı benim de başıma geldi. farecla marka pasta işinizi güzelce görecektir piyasada pasta diye gezinen pasta dahi denilmeyecek çok fazla ürün var

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kullandigin pasta denen zimbirti pasta bile degildir, marketlerde, orada burada satilan somaxtir, carpextir turtle waxtir vs bunlar zaten pasta sinfiina bile girmiyor. Içlerinde agir aşindirici var ve orani bile belli degil, bununla cizik de alinmaz en fazla alsa alsa surtmelerden kaynakli, bolgedeki yabanci maddeleri, boya izlerini alır. Onu selulozik tiner de alir.

    Cizik uzerine su dokün, dökerken cizik gorunmez hale gelmiyorsa o cizigi yok etme sansiniz yoktur bu net bilgidir. El ile zaten cizik alinmaz. En ince, 3000 lik menzerna ya da 3m in pastalariyla oraya lokal DA bir makine ile girilir, cizigin durumuna göre pasta 2000 ve 1000 olarak tekrar tekrar uygulanabilir. Ama amaç sadece parlatmak o hareyi gidermek ise gerçek bir pasta Menzerna benim favori urunumdur. Örtücü ozelligi olmayan bir menzerna 2000 ya da 3000 ile el ile 5 -6 dk üstübü yardimi ile bastirarak polişleme yapilirsa o harelerden eser kalmaz yuzde %99 ama kedi çizigi icin makine şarttir. Random orbital bir makine ile cizige girmek gerek. ya da rotary makine arti random orbital (da) makine ile finisaj yapilir.

    Çok takmayin, vernige zarar verme sansiniz yok zaten 5 dklik olay o.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.