Şimdi Ara

patriot-gaming-llka-dual-channel-4-gb-2x2gb-ddr3-1600mhz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Sistemimde kullanmakta oldugum ram kiti bu, takviye yapmak istiyorum aynı üründen bulmam zor gibi uyum sorunu yasamayacagım bir ram önerebilir misiniz?


    http://www.hizlial.com/bilgisayar/bilgisayar-bilesenleri/patriot-gaming-llka-dual-channel-4-gb-2x2gb-ddr3-1600-mhz-ease-ram_30.009.5515.0015.htm



  • Inventus'ta vardı bir ara bu belleklerden, isterseniz görüşün aynısını bulabilirler mi diye, mevcut olan ürünler de aşağıdaki gibi uyum sorununu hakkında bilgi de alabilirsiniz

    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=3279

    Acil durumunuz yoksa kullanan arkadaşlar vardır belki onlarında görüşünü alın.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_47562957/tm.htm

    Linkteki ram kitine bakın isterseniz.
    Bildiğim kadarıyla her iki kitte de Elpidanın aynı çipleri kullanılıyor.
    Elinizdekilerle birlikte uyumlu çalışması lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Mask -- 4 Nisan 2011; 5:23:41 >
  • Aynı sorunu bende yaşıyorum ve ne yazık ki kullanmak olduğumuz bu modülün üretimi durdurulmuş. Bu sorunu Patriot'ın resmi forumlarında sorduğumda yetkilinin bana öneri PGS34G1333LLKA'yı kullanmam yönünde oldu. Hatta yetkili kişi yurt dışından bulabileceğim pek çok kaynak önerdi ancak bu kaynaklardan getirtmeye kalktığımda 250 TL'ye geliyor ancak garanti durumları ve gümrük konusu beni düşündürüyor.

    Yükseltme yapmak için bende şu anda karar vermeye çalışıyorum. Ya elimdeki modülleri satışa çıkartacağım yada yurt dışından getirtmeye çalışacağım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guitarcraft

    Aynı sorunu bende yaşıyorum ve ne yazık ki kullanmak olduğumuz bu modülün üretimi durdurulmuş. Bu sorunu Patriot'ın resmi forumlarında sorduğumda yetkilinin bana öneri PGS34G1333LLKA'yı kullanmam yönünde oldu. Hatta yetkili kişi yurt dışından bulabileceğim pek çok kaynak önerdi ancak bu kaynaklardan getirtmeye kalktığımda 250 TL'ye geliyor ancak garanti durumları ve gümrük konusu beni düşündürüyor.

    Yükseltme yapmak için bende şu anda karar vermeye çalışıyorum. Ya elimdeki modülleri satışa çıkartacağım yada yurt dışından getirtmeye çalışacağım.


    Sana önerilen ram 1333mhz bendekiler 1600mhz

    Leon X in linklemis oldugu ürünler hem uygun fiyatlı hem de cakısma yasamayacakmısım gibi görünüyor,, yani sana sorun yasanmaz denilenin 1600mhz olanı.




  • Humm ama sana önerilen 1333 mhz olanın da gecikme hızı uyusuyor , bu noktada 1333mhz a cekip onu almak daha mantıklı sanki diğerinin gecikme hızı 999 24 cünkü epey fark var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.