Şimdi Ara

Pay2win olmayan mmorpg önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,
    Uzun zamandır oyun oynamadığımdan canım mmorpg oynamak istedi biraz piyasadan uzak kaldım.
    P2w olmayan free to play oyun arıyorum.

    Aradığım özellikler:
    -Grafikleri iyi olmalı anime tarzı olmamalı.
    -Oyun da kazandığımız herşeyle tüm eşyaları alabilmeliyiz ha uzun zamanda olur kabulümdür.

    Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.



  • tera online diyorum.

    ama sana önerim archeage'i bekle. free oyunculara epey kısıtlaması olacak ama bunlar pay to win namında değil. yani biri senin düşürümeyeceğin itemi marketten alıp seni kesemez öyle birşey yok.

    diğer şekilde belirttiğin bir oyun bulmak çok zor ne yazık ki.

    ekstra olarak 2.elden 30-35-40 lira bir guild wars 2 satın alırsan bir kere ödemeli oyun ve oyun kesinlikle pay 2 win değil.

    düzenleme: 2014'de yazmışım bu üstteki yazıyı, archeage sonradan ağır pay2win'e döndü. yani dikkate almayın. tera ve gw2 için görüşlerim sabit. tera'da kısmen biraz daha p2w var fakat gw2 oldukça adaletli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 24 Ekim 2018; 21:54:35 >
  • Tera nın oynanışı çok zevkli oynamadıysan deneyebilirsin
    Archeage kısıtlamalar baya bir ağır geldi bana crafting yapmam ben ortalıkda dolanırım diyorsan oynanabilir
    GW2 bütün gün başında oturulacak bir oyun değil günde 2-3 saat oynarsın yapacak fazla birşey yok oyunda
  • Tera p2w değil ama baya bir uğraştırır para yatırmazsan.Archeage için kısıtlamalar var bunları konusundan öğrenebilirsin.GW2 bir kere para veriyorsun indirimlerle 25-30 dolara alınıyor.P2w olmayan p2p mmorpgler var onlarada bakabilirsin.
  • Hem bedava hem güzel hem herkesin eşit olacağı hem de 5 kuruş vermeden bütün oyun içeriğine erişebileceğiniz oyun yapan bir firma yok maalesef. Ay başında maaş yerine öpücük ile çalışan eleman bulunana kadar beklemeniz gerekecek. En iyisi siz kendiniz öyle bir oyun yapmayı deneyin daha kısa sürecektir. En azından kendiniz bedava oynarsınız.



    quote:

    Orijinalden alıntı: LawLess437

    Tera p2w değil ama baya bir uğraştırır para yatırmazsan.Archeage için kısıtlamalar var bunları konusundan öğrenebilirsin.GW2 bir kere para veriyorsun indirimlerle 25-30 dolara alınıyor.P2w olmayan p2p mmorpgler var onlarada bakabilirsin.


    Şu oyun piyasasında gameforge kadar sırtını p2w ye dayamış başka bir firma yoktur. Bu adamlar bütün oyunlarında parayı vermeden düdüğü göstermezler bile.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaman01 -- 27 Ağustos 2014; 0:59:15 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yaman01

    Hem bedava hem güzel hem herkesin eşit olacağı hem de 5 kuruş vermeden bütün oyun içeriğine erişebileceğiniz oyun yapan bir firma yok maalesef. Ay başında maaş yerine öpücük ile çalışan eleman bulunana kadar beklemeniz gerekecek. En iyisi siz kendiniz öyle bir oyun yapmayı deneyin daha kısa sürecektir. En azından kendiniz bedava oynarsınız.



    quote:

    Orijinalden alıntı: LawLess437

    Tera p2w değil ama baya bir uğraştırır para yatırmazsan.Archeage için kısıtlamalar var bunları konusundan öğrenebilirsin.GW2 bir kere para veriyorsun indirimlerle 25-30 dolara alınıyor.P2w olmayan p2p mmorpgler var onlarada bakabilirsin.


    Şu oyun piyasasında gameforge kadar sırtını p2w ye dayamış başka bir firma yoktur. Bu adamlar bütün oyunlarında parayı vermeden düdüğü göstermezler bile.
    ukala ukala cevap yazma millete lan akilli ol

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • dragons prophet euyu dene ama oyunda pek oyuncu yok.oyundaki bütün itemleri dias seller denen öteki oyunculardan elde edebilirsin.itemler falan markette yok zaten onları kendi çabanla dizersin.pay to win değil ama dediğim gibi oyuncusu yok onun dışında güzel bir oyun.
  • Elder Scrolls Online. Şuanda steamden alınınca biraz daha uygun oluyor fiyatı. F2p değil ama p2w asla değil oyun. Grafik içerik olarak çok kaliteli bir oyun. Şiddetle tavsiye ederim sana.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deadlords

    Elder Scrolls Online. Şuanda steamden alınınca biraz daha uygun oluyor fiyatı. F2p değil ama p2w asla değil oyun. Grafik içerik olarak çok kaliteli bir oyun. Şiddetle tavsiye ederim sana.
    free to play demiş adam o dediğin oyun 100 tl ek paketi var 150 tlama güzel oyun o ayrı.
  • shiochan S kullanıcısına yanıt
    Steam de oyun sürekli %50 indirime giriyor eso + morrovind 50 TL ye geliyor. Summerset almasına gerek yok uzunca bir süre. 50 TL ye oyun oynanabiliyor ve evet bende okursan yazdığımı kardeşim f2p değil dedim zaten. Sadece bir öneri.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.