Şimdi Ara

Paycell'e Para Göndermeyin!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kendilerine havale/eft/fast/iban yolu ile kesinlikle para yollamayın. Mail ile anında iletişime geçip dekont yollasanız dahil çözülmüyor iş. Oyalıyorlar. Yapmıyorlar veya yapmak istemiyorlar. Kötü niyetliler.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • bilinen kronik sıkıntı malesef. yıllardır çözmediler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    İşte bir tuhaflık var. Fast sistemi ile yolluyorum. İşlem kontrolünde param karşı bankaya ulaştı diye görüyorum. Paycell'den sms geliyor. Şu tutar para hesabınıza kartınıza gelmiş ve yansıtılmış şeklinde. Fakat yansıtmıyorlar. Ve parayı kurtarmak için başvurmak gerekiyor. En az 2 işgünü geçmesi gerekiyor. Yanlış ve eksik bilgilendirmeler alıyorsunuz Paycell'den. Yani böyle bir rezillik ile yok yurtdışına açıldık. Yok hisse senedi alabilirsiniz yok bilmem ne yapabilirsiniz diyip işini genişletiyor.
    Art niyetli olmasalar anında veya dakikalar içinde en kötü 1-2 saat içinde ya bankama iade ederler ya Paycell kartıma yansıtırlar. Ama ikisini de yapmayıp yılan hikayesine çeviriyorlar işi. Bir de sürekli sms geliyor yok kontrol ediyoruz yok uğraşıyoruz yok bilmem ne yapıyoruz. Sanarsın Bitcoin'den hard fork yapıp yeni coin çıkaracaklar. Bu ülkede insanın hakkı olan bir şeyi istemesi ne kadar zor iş anlamadım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.