Şimdi Ara

Paylaşımlarımız... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
1.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kısa bir aradan sonra tutan kuponlarımızla kasayı doldurduk ve paylaşımlara devam!!!

    Önemli olan küçük parayla işi büyütmekdir biz öyle yapıyoruz!!

     Paylaşımlarımız...
  • Merhaba arkadaslar. Sıtemızde bazı sebeplerden oturu uzun bır sure paylasım yapamamıstık. Ancak yenı sezonunda baslamasıyla bırlıkte artık ciddi sekilde paylasımlarımız olacaktır.

    Valerenga vs Liverpool maçı ile basliyoruz.

    Liverpool kadrosu: Jones, Enrique, Toure, Alberto, Gerrard, Aspas, Coutinho, Assaidi, Henderson, Coates, Downing, Spearing, Lucas, Mignolet, Allen, Borini, Sterling, Kelly, Flanagan, Ibe, Wisdom.

    Eksikler: Daniel Agger, Martin Skrtel, Glen Johnson ve Luis Suarez.

    Bildiginiz uzere Barca B+Messi+Sanchez’den olusan takım Valerenga’yı 7-0 yenmıstı ;https://www.youtube.com/watch?v=BNBjbwYXGQ0

    Valerenga bu maçta ofansif bir oyun sergilemeye calısmıstı. Aynısını liverpool’a karsı da bekliyorum. Liverpool bu maça 3 as defansından yoksun çıkıyor. Bu nedenle 3.5 hatta 4.5 ustu mantıklı tercıh olacaktır.

    Bol kazanclar dilerim.

    http://www.tahmincanavari.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tany3450 -- 7 Ağustos 2013; 14:22:32 >




  • Haka vs Oolu ;

    Haka bu maça Viikingit 3-0 yenerek ve onların 9 maçlık serilerine son vererek geldi.Evlerindeki son 10 maç da kalelerinde sadece 5 gol gördüler. Genelde topu tutmayı seven bir yapıları var ama son dönemde hücüm varyasyonları gayet iyi ve başarılı. Oulu ise geçen deplasmanda resmen hezimete uğradı 6-1 ile. Fakat daha sonra evindeki maçda Pk-35 i 1-0 yenerek şaşırttılar bu hezimetin ardından ekstra motivasyonla oynamalarından ziyade Pk-35 in kötü ve isteksiz futboluda buna etkendi. Fakat bugün aynı başarıyı gösterebilceklerini düşünmüyorum karşılarında diri istekli evinde iyi oynayan haka ‘ nın rahat galibiyet alacağını düşünüyorum.

    Maç sonucu 1 (1.50 iddaa) Güven 8


    Aşağıdaki sitemizde de paylaşımlarımızı bulabilirsiniz..
    http://www.tahmincanavari.com/?p=375




  • oynayan arkadaslara hayırlı olsun
  • Montpellier vs PSG

    Fransa liginin ilk macı. Montpellier gecen sezon evınde cok guclu bır takımdı. Ancak transfer donemınde Younes Belhanda (37/12), John Utaka (34/6) ve Marco Estrada (31/4) gibi onemlı oyuncularını kaybettıler. PSG’nin kadro kalitesi zaten ortada. Maç kadrosunu buradan gorebılırsınız ;http://www.psg.fr/en/News/003001/Article/63062/Le-groupe-du-Paris-Saint-Germain

    Psg son olarak Bordeaux’u 2-1 yenerek süper kupayı kazanmıstı. Maç özeti ;http://www.dailymotion.com/video/x12noia_paris-saint-germain-2-1-bordeaux-footyroom-com_creation?search_algo=2

    Sonuc olarak bu sezon oncesı PSG yenı teknık dırektor ve transferlerle gucune guc katarken, Montpellier ise kan kaybettı. Oran fena sayılmaz, mac icin tercıhım 2′dir.

    Iyı gunler dılerım.

    http://www.tahmincanavari.com/?p=380




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.