Şimdi Ara

<<<PAYPAL NEDİR/NASIL KULLANILIR/NASIL UYE OLUNUR>>> (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
12
Favori
80.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dj_alper_

    arkadaşlar şimdi ben elimdeki kredi kartını paypala tanımladım. Şimdi defacto üzerinden paypal üzerinden alışveriş yapsam benden komisyon keser mi paypal? Sitelerinde şöyle bir ibare var "PayPal bakiyenizi kullanarak Türkiye içinde istediğiniz kişiye ücretsiz olarak para gönderebilirsiniz. Arkadaşlarınıza para gönderirken kredi kartı ve banka kartınızı kullandığınızda para gönderim ücretini siz ödersiniz. Bir ürün ya da hizmet için ödeme yapıyorsanız gönderim ücreti ödemeyi alan karşı taraftan, gönderdiğiniz para üzerinden alınır." ama tatmin olamadım bu cümleden Var mı son zamanlarda paypal kullanarak alışveriş yapan

    denediniz mi acaba komisyon kesti mi

    paypal




  • omer14 kullanıcısına yanıt
    denemedim üstat. şikayetvar sitesindeki paypal hakkındaki şikayetleri okuyunca vazgeçtim paypal kullanmaktan
  • artkadaşlar yardım paypal kartımı ilk defa aldım.. migrosdan 100 tl yükledim.. lakin kartımı tanımlarken "Maalesef bu kartı ekleyemiyoruz. Lütfen hesabınıza farklı bir kart eklemeyi deneyin." diyor kartı tanımlatamıyorıum paypal da.. ne yapmalıyım?
  • Merhaba arkadaslar

    Biraz once paypal odemesini reddettim yanlıskla, karsı taraf da sanal kredi kartından odeme gondermisti odemeyi. Simdi 1 saat gecmesine ragmen para hala geri yatmamıs. Sizce para geri yatar mı bir sure sonra hesaba bekleyelim mi? yoksa ne yapmak lazım yardımcı olabilir misiniz lutfen? cok tesekkurler simdiden
  • Paypal ile gearbest.com a 30 dolar gönderdim. Gönderen kimliği olarak email adresim mi gözükecek?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemil-mustafa -- 10 Eylül 2015; 19:00:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Ben teb atm sinden paypal hesabıma para yatırmak istiyorum fakat atm bana banka işleme izin vermiyor uyarısı verip kartı geri veriyor.Birde kartın atm şifrsini belirleyemedim
  • Paypal uzerinden alisveris yaptim ve urun elime ulasti.Paranin saticiya aktarilmasi icin paypal uzerinden onaylama vb birsey yapmam gerekiyor mu?(Paypal hesabima girdim onaylama vb bisi goremedim.Bir arkadasim israrla paranin aktarilmasi icin onaylama yapmalisin diyor)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi larosmuneydi -- 16 Aralık 2015; 17:20:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • paypalda onaylama yapmana gerek yoktur. havale yapar gibi zaten yolluyosunuz direk ulasır o
  • arkadaşlar bir sorum olacak, gelen ödemelerin hangi ödeme yöntemi ile geldiğini göremiyorum "satış ve hizmet" mi yoksa "bağış&aile" yolu ilemi gönderildiğini öğrenmem lazım. Eğer mesele hizmetse yani elle tutulur bir şeyin satışı yoksa bir çok insan şikayet edip hem hizmeti hem parasını geri almaya çalışıyor. Bu yüzden sadece aile&bağış yolu ile gelen ödemeleri kabul etmek istiyorum bu konudan canım yandı biraz. Ama ne hikmetse bir türlü ödeme şeklini bulamadım.
  • arkadaşlar cok acil bişi sorucam şimdi ben internetten bir arkadaşa paypal üzerinden satış gerçekleştiricem. adam bana parayı göndericek bende eşyayı kendisine göndericem. ancak korktugum konu şu ben gönderdikten sonra adam ya parayı geri çekmeye çalışırsa? yani bana gelen paraya ödemeyi iptal etmeyi talep ederse ? benden parayı paypal geri talep edermi böyle bir durum söz konusu mudur cok acil cevaplayabilirmisiniz
  • Paypalda 3.76$ param var. Ancak ne çekebiliyorum (10$'dan az olduğu için hesabıma aktaramıyorum), ne alışveriş yapabiliyorum, ne de başkasına aktarabiliyorum. Ben bu parayı ne yapacağım?
  • Merhaba benim sormak istediğim paypal ile parçalı ödeme yapabiliyor muyuz? Şöyle bir bilgi var ödeme ayarlarında. "PayPal bakiyeniz varsa önce bunu kullanacağız." Bakiyemizi sıfırlayıp kalan miktarı karttan çekme gibi bir işlem yapılabiliyor mu?
  • kart bilgisini girerken Talebinizi işleme alamıyoruz. Lütfen daha sonra tekrar deneyin. diye hata veriyor sorun nedir ?
  • Gearbestten para iadesi bekliyordum. İşlem geçmişim resimdeki gibi.

    http://i.hizliresim.com/v5XrlD.png

    iki adet 152.72 usd lik işlem gözüküyor. Bunlar aynı işlem mi yani toplamda gearbest 152.72 usd mi iade etmiş? yoksa bunlar ayrı ayrı işlemler olup toplam iade 152.72+152.72=301.44 usd mi?

    15 marttaki adenin ayrıntılarında şöyle bir cümle var,

    "Ödeme kaynağınızdan PayPal hesabınıza yaptığınız transfer tamamlandı."


    bu anlama geliyor arkadaşlar?
  • merhaba

    paypal aracılığı ile 1800 tl lik bir ödeme yapıcam kredi kartımdan tek çekim olarak gerçekleşicek. sonrasında ben bu tek çekimi banka aracılığı ile taksitlendirebiliyormuyum.
  • günlük para çekme limitim 750 tl imiş bunu yükseltmenin yolu varmı ?
  • Paypal Türkiye'den çekiliyormuş
  • Arkadaşlar paypal Türkiyeden çekiliyormuş duymuşsunuzdur şimdi yurtdışı alışverişlerimizi paypal üzerinden yapamayacakmıyız yoksa sadece paypal kartın Türkiye içinde ki işlemleri mi sona erdi net bir bilgisi olan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 Haziran 2016 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Türkiye’deki müşterilerimiz PayPal hesapları üzerinden para gönderme ve alma işlemi yapamayacaklardır.


    https://www.paypal.com/tr/home
     <<<PAYPAL NEDİR/NASIL KULLANILIR/NASIL UYE OLUNUR>>>



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askişi48 -- 31 Mayıs 2016; 8:05:11 >




  • Arkadaşlar paypalımı onaylatmak istiyorum yardımcı olabilecek varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.