Şimdi Ara

PayPal Türkiye'ye Geri Dön! (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
0
Favori
18.028
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
233 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bildiğim kadarı ile Paypal üzerinden vergi kaçırılması gibi bir sorun yoktu. İstendiğinde bu tip yasal gereklilik olan bilgileri veriyordu zaten.
  • estwokeys kullanıcısına yanıt
    Payoneer üzerinden aldığınız ödemelerde devlete gelir vergisi ödüyormusunuz. Yıllık 30binTL üstü vergiye tabi.
    https://www.donanimhaber.com/Evden-e-ticaret-yapanlara-vergi-muafiyeti--107139


    Reis e söyleyelimde incelesin Payoneer ide
  • HSeldon H kullanıcısına yanıt
    İstendiğinde demeniz bile yeterli yasaklanması için.

    Bütün bilgiler ulaşmalı bana ben içinden seçeyim. Gidip vergi müfettişi göndereyim kapısına. Öyle bir liste verilse bile içinden kimi sildi kime fazla para yazdı bilebilirmisin. Belki burdaki teröristler bile ödemelerini bu şekilde alıyordu. Bence sıkıntılı bi sistem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenbalx -- 31 Ocak 2019; 9:0:39 >
  • Mesela Paypal Türkiye nin şartlarını kabul edip burdada bi sunucu kurup bildiğiniz banka gibi denetlenmeye başladı. Yani sizin her aldığınız ödemeyi devlet görecek. Toplam tutar 30bin TL yi geçince vergi dairesine davet edileceksiniz. Bu şartlarda kullanırmısınız paypal ı

    Hatta geçmişe dönük verileride paylaşırsa (yapmaz heralde ama) bir çok kişi vergi kaçırmaktan ceza alacak hala istiyormusunuz gelmesini



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenbalx -- 31 Ocak 2019; 9:14:41 >
  • kenbalx K kullanıcısına yanıt
    Ben satış yapmıyorum onu yapan düşünsün. Tüm dünya ebay den alışveriş yapıyor, biz aliexpress e banggood a mahkum kaldık. Ben istiyorum açılsın PayPal ama malesef yapacak bir şey yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    İyide işlemci üretemiyoruz diyede abd ye her şekilde domalmanın mantığı ne. Üretebildiğimi mecbur olmadığımı neden alayım. İşlemci üretmek ile paypal ne alaka. İşlemci üretiyor diye her abd ürününü kullanmaya mecburmuyum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cervinff kullanıcısına yanıt
    Gittigidiyor ebay iştiraki.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • faruk F kullanıcısına yanıt
    Gerçeklerin senin olsun,bu ülkede milyonlarca vatandaşın kimlik bilgileri bile çalınmadı mı..dönemin başbakanı çıkıp isteseler ben verirdim numaramı demedi mi...?
    Yani bende sunucuları mı getirmezdim paypal olsam..
    Yahu kardeşim bu ülkede 175 lira olan telefon kayıt ücreti,bir gecede 618 lira oldu..daha neyini konuşuyoruz biz burda..
    Var mı bunun bir örneği daha dünya da..
    Bu ülke de milleti düzmek bir sanat olmuş artık..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cervinff kullanıcısına yanıt
    Devlet satışa bakmaz. Senin para kazanmana bakar Bu devlet vatandaşlığında bi gelir elde ediyorsan gelir vergisi ister devlet.
  • Bahane çok. Kimlik bilgisi çalmakta ne var. Git birini nüfus memurluğunda işe sok alsın bilgileri getirsin sana. Eminim her ülkenin bi istibarat ajanı nüfüs müdürlüğünde memur şef müdür filandır...

    Yurtdışından telefon getirin satın. Vergi kaçırın. (Bunu sabit fiyat olmaması gerek, kayıt ücretinin telefonun marka modeline göre değişmesi gerekli. Bu rakamın devlet o telefondan burdaki satışında nekadar vergi kazancı elde ediyorsa okadar olmalı)

    Paypaldan ödeme alın vergi kaçırın. Hatta o ödmelerle ebaydan alışveriş yapıp burda satıp parayı aklayın.

    Hayat size güzel...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenbalx -- 31 Ocak 2019; 10:15:32 >
  • muhalif13 kullanıcısına yanıt
    Konu Payoneer üzerineydi. O siteler demekki Payoneer ile ödemeye izin veriyor. Buda o Payoneer deki paralarla o sitelerde bişeyler alıp burda el altında satıp yolunu buluyor. (Bunca uğraş vergi kaçırma tabiki)

    Gittigidiyorun Payoneer ödeme desteği varmı. Olsada yakalanma riskini alıp bu siteyi kullanırmı bu arkadaş bilemiyorum...
  • Paypal'ı Ebay için istiyorsanız az daha dişinizi sıkın. 2021'de Adyen'e geçecekler. O da yasaklanır mı bilemeyiz.
  • Bir ülke kapalı kaldıkça kaybeder. Tekstil ürünlerimizi ebay veya Ae benzeri bir platform üzerinden Avrupaya ihraç edebiliriz. Fakat elin adamı malını satamadığı ülkeden neden alışveriş yapsın? Bir kararname ile harç ve vergiler %200-300 artıyor. Kendi vatandaşına bu zulmu yapanlara kim güvenir ki? Yerli ve millinin uluslararası ticarette etkisi nasıl oluyor acaba?
    Belediyecilikten başka birşey bilmeyen siyasetçiler ve verginin vergisini hesaplayan maliye bürokratları başımızda oldukça böcek yiyen Çinliler kadar olamayacağız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar kasmana gerek yok be yegen yurt disindan girdi cikti yapacaksan etherum ripple olarak ödeme al ver ripple 3 dakika da hesabina gecen bir digital para birimi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Hay aklına sağlık
  • AKK hareketinde olduğu gibi bir imza felan toplasak ne biliym heryer herkes el ele verse belki bir umut hareketlilik olur diye hissediyorum
  • bildiğim kadarıyla veriler Türkiye'de tutulmadığı için buradan problemler başlayıp şuan ki hale kadar ilerledi, teknoloji çağında böyle sebeplerle insanların beğenerek kullandığı hizmetleri engellemek hiç hoş değil. Kesinlikle tekrar hizmet vermesini diliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevatyazar06 -- 31 Ocak 2019; 11:34:12 >
  • Şu anda yurtdışı siteler iran ve türkiye'ye aynı muamele uyguluyorlar malesef... Yurtdışından alışveriş o yüzden büyük oranda kısıtlandı Türkiyeye...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.