Şimdi Ara

Pazar hüsranı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bügün araba pazarı kurulmuş. O kadar para biriktirdik gidelim istediğimiz arabayı alalım dedik. Gönlüm Leon istiyodu. Önce bi baktım etrafa. Seatları ve focus hb lere baktım. Ki focus yoktu hiçbiyerde. Tam dedim leonda yok heralde. Son sıraya koymuş galerinin biri. Plaka İstanbul dan geldiğini söylüyodu Gittim sordum abi nedir ne değilldir bu araç. Söylediklerini yazıyorum.
    *2006 model
    *Araç 34 binde.
    *Tüp takılı değil.
    *1.6 sty.
    *Lastikleri yeni takmış.
    *2013e kadar muaynesi var dedi. Tamam dedim aradığım araç. Tek parça sol teker üstünde boya varmış. Abi nekadar diyosun buna dedim. 30.500 dedi.Evden baktırttım. Aracı alalı daha 20 gün olmuş adamın. Arkama bakmadan kaçtım.

    Bildiğim kadarıyla seat 0 modellerde 2000 Tl ye yakın indirime girmiştide arkadaş bu aracın 2. eli 2bin zam mı yedi? Gelmiş bide bana diyo alan adam aracın 2. sahibi olacak. Arkadaşım ister 5. sahibi olsun. Hepsi temiz kullandığı sürece koltuğa oturan adam değiştikçe bozuluyor mu bu araç?

    Kaç aydır araştırıyorum. En sonunda zar zor elime 27 bin nakit geçirdim. Tam dedim alıcam istediğim arabayı. Herif tüm moralimin içine etti. Nasıl bi memlekette yaşıyorum anlamıyorum ki. Sonrada çıkıp diyolar ölücü olmayın diye. Arkadaş sen çakal olurken iyide bizim fiyatı en azından aracın ederine çekmemiz mi sorun oluyor?Türkiye genelinde maksimum 28 e giden bu araç bizim şehirde bi anda 30 a fırlamış. Kahretsinki şehir dışına çıkma imkanımda yok.Burdada sadece ben koşturuyorum alımı peşinde.
    Vizelerime yetiştirmeyi istiyordumda böyle kendini uyanık sayanlar yüzünden bitarafım dona dona paramla rezil olarak yine sınavlara yetişme çabasında olucam heralde.







  • O paraya 0 araç alınır. Al bi tane 0 araç rahat et niye ugraşıyorsun ki ikinci elle felan.
  • Sıfır sevmediğim bi araçtansa binerken pişman olmayacağım bişey almak istiyorum. Aldıktan sonra keşke demek istemiyorum. Bu yaşta bu fırsatta bi kere geçer. O yüzden sevdiğim bişeyi almak istiyorum.
  • İki ay önce Elvankent'te ilk sahibinden beyaz Leon 1.6 Style vardı satılık,yeni göğüs,gidip inceledim test sürüşü yaptım.

    2010 model 20.000 km.de boyasız.Faturalarına kadar duruyordu,araç bildiğiniz sıfır..

    Fiyat olarak 34.500 istiyordu son olarak 33.250'ye bıraktı,aracı beğendim ama almadım,sonra pişman oldum.

    Fiyatı cidden çok fazla istemiş..
  • 1.250 düşmüş sizdede sahibi. Ne anlıyolar böyle şişik fiyat vermekten acaba.



    Burda bulduğum siyahtı. Beyaz bulursam bırakmam yapışırım adamın boğazına
  • quote:

    Orijinalden alıntı: forumid_12

    1.250 düşmüş sizdede sahibi. Ne anlıyolar böyle şişik fiyat vermekten acaba.



    Burda bulduğum siyahtı. Beyaz bulursam bırakmam yapışırım adamın boğazına

    1.250 TL pazarlık payı makul,çünkü her zaman yazılandan 1.000-2.000 aşağısına alacağını düşünüyor alıcılar..
  • Yarın galerileri geziyim bidaha. Bakıyım. Bazen alıyolar araçları geziyolar. Şans bu ya göremiyoruz. Bikaçtane vardı bildiğim ama sadece birini görebildim. Kısmetse yarın giderim beyazından bide temizinden tüplü seat bulurumda.Kurtulurum.Sizinde istediğiniz aracı almanız dileğiyle.
  • İnternetteki ilanlara baktınız mı hiç. Bazen iyi niyetli satıcılara denk gelinebiliniyor
  • Bitane var Aksarayda. Onu aramadan öncede pazara gitmek istedim zaten. Şehir dışına çıkamıyorum. İlk arabam olcak. Şehirdışında hiçbir tanıdığım ve yanımda gelicek bi büyüğüm yok. Aslında bu konuda bana ne yapmamı söyliyecek bir kişi bile yok. Tamamen forumdan okuduklarımı tecrübe sayarak araç alıcam
  • Ben istediğim aracı çoktan aldım,ACCORD

    Eğer ilk aracın olacaksa bütçene uyan ilk aracı hevese kapılıp alma,temiz olsun,sorunsuz olsun,2 ay geç olsun.İyice baktırıp inceletmeden alma,kimseye güvenme..
  • Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.ACCORD yada en azından Civic e gücüm yetse onları alırdım. Daha sonraki planlarım arasında japon malı araç almak:D


    Ben hazirandan beri araç bakıyorum aslında. Tercihim hb olucak. Sedan kullanmaya kendimi hazır hissetmiyorum Alıcağım kriterleri belirledim. 1.6 olucak. Çoook yakmadığı sürece karşılanabilir. Yaşınıda 6 dan büyük istemiyorum. Göze hitap eden bişey olsun diyorum. Sonuç olarak focus 2006 dan 2008 e kadar yada seat 2006 2007 olucak gibi.

    Güven konusundada sanırım benim kadar başka insanlara kuşkuyla bakan biri yoktur. Babana bile güvenme derler ya. Ben görüşmüyorum bileMasraflarıda bu yüzden annem de karşılamak zorunda kalıcak. Onada aşırı yük olmak istemiyorum.İnce eleyip sık dokuyorum. Sonra böyle çakallar çıkıp değerinden 4 bin fazla istiyolar. Gelde küfür etme.




  • reference bildiğim en baz modeliydi leonun amahttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-fazla-soze-gerek-yok-hatasiz-tertemiz-lpgli-1-6-reference-62005158/detay/ ilandaki araçta esp filan var. Aklımda olan araç buydu. Acaba arayıp konuşsam bu araç için 27 verilirmi sizce? Yoksa her önüne gelen seçeneği işaretlemişmidir arkadaş?
  • Kaza bela yoksa güzel araç.

    Donanım olarak boştur . 17 tekerlekler değişim zamanı geldiyse üzebilir.

    27'ye normal fiyat.
  • Burda 4 mevsim teker yeterli oluyor. Ama fiyatları konusunda pekbi fikrim yok. Alım satıma ve tekerlere + olarak para ayırdım ama yetermi yetmezmi onu bilmiyorum.Yarın galerilere bidaha baktıktan sonra önce telden bi hasar kaydına bakarım. Sonra adamı arar nekadar dürüst olduğunu test ederim.


    Donanım olarak boştur dedinizde. Sizce bu araçta esp filan fazladanmı işaretlenmiştir?
  • sıfır araç alabilirsin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: forumid_12

    reference bildiğim en baz modeliydi leonun amahttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-fazla-soze-gerek-yok-hatasiz-tertemiz-lpgli-1-6-reference-62005158/detay/ ilandaki araçta esp filan var. Aklımda olan araç buydu. Acaba arayıp konuşsam bu araç için 27 verilirmi sizce? Yoksa her önüne gelen seçeneği işaretlemişmidir arkadaş?

    4 hasar kaydı var. 2. 13.xxx değerinde. Diğerleri ufak tefek çarpmalar.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.