Şimdi Ara

PB EASYNOTE TJ SERİSİ İNCELEME ve SERİ SAHİPLERİ KULÜBÜ (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.705
Cevap
3
Favori
139.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Benim programi kullanan yok mu?
    Program calisiyorken bugune kadar isinmadan kapanma sorunu hic yasamadim.

    Yeni versiyondan goruntu:
     PB EASYNOTE TJ SERİSİ İNCELEME ve SERİ SAHİPLERİ KULÜBÜ

    Yeni versiyonu isteyene gonderebilirim...
  • Eyvallah hocam deneyeceğim. Bendeki sorun biraz farklı sanırım. ''EKRAN KARTI BİR SORUNLA KARŞILAŞTI VE BU DURUMDAN BAŞARIYLA KURTULDU'' hatasını almıyorum ben. Biraz sistemi yoran oyunlar açınca(euro truck simulator 2 gibi) 5-10 dk. sonra fanlar yavaşlıyor ve aynı anda ekran kararıyor. Power tuşundan kapatmak zorunda kalıyorum. Bilgisayarı açınca herhangi bir hata iletisi almıyorum. (Tabi ara sıra da mavi ekran vererek kapanıyor,mavi ekran verdikten sonra açınca hata iletisi alıyorum,ama çok nadir.)

    Yinede deneyeceğim. Bilgisayarı da değiştirmeyi düşünüyorum, bu modelin miladı doldu zaten ama elektronik aletlerin verdiği böyle hatalara da takıntılıyım. Birkaç ay önce düzgün çalışan bilgisayar herhangi bir zorlama olmadan, aniden böyle yapınca sinir etti. En azından sorunu çözüp sevdiğim birine vermeyi düşünüyorum bilgisayarı.
  • ALEXİST kullanıcısına yanıt
    Mavi ekran hatasının neyden kaynaklandığına baktınız mı? Mavi ekran aldıktan sonra Bluescreenview ile hatanın neyden kaynaklandığına bir bakın isterseniz? @alprkrkmz'ın dediklerini de bi' uygulayın belki sorununuzu çözmeye yardımcı olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alprkrkmz

    quote:

    Orijinalden alıntı: ALEXİST


    Kronik kesinlikle. Ekran kartları arızalı çünkü. Bir süre çalışıyor. Isınmaya başladıktan sonra belli bir dereceye gelince ekran kartı kendini korumak için saat hızını düşürüyor. Bu da oyun oynarken vs ya da günlük kullanımda sıkıntı yaratıyor.

    Üstelik yeni sürücüler ile sık sık EKRAN KARTI BİR SORUNLA KARŞILAŞTI VE BU DURUMDAN BAŞARIYLA KURTULDU gibi bir hata veriyor sürekli. Arasıra da mavi ekran. 195.62 sürücüsü en sıkıntısız olan sürücü. Ancak o da Win 8.1 ile uyumsuz.

    Bwn bu sorunu ekran kartının saat hızını fabrika ayarı 550 Mhz'den 500e çekerek az biraz aştım. Nvidia Ntune diye Nvidia'nın kendi programı var. Oradan yapabiliyorsunuz. 6.08 sürümü son sürüm. Belki çare olur.

    Daha öncede yazmışımdır belki ama aynısını bende yapıyordum. Belki sizden görüp yapmışımdır. Laptopu hala kullanıyorum ama mavi ekran ve ekran kartının sorun yaşaması devam ediyor. Mavi ekran genellikle nette gezinirken oluyor.

    Bu ürünler aslında ayıplı mal. Bundan sonra ekran kartı nvidia olan bilgisayarları kullanmam.




  • ProgreSsive aTTacK kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_61617021/tm.htm hocam linkte yapılanı bir dener misiniz çünkü ben tj65'imi bu şekilde mavi ekran olayından kurtarmayı başardım. Biraz yükte çalışmasına sebep oluyordu boştayken zaten bilgisayarın soğutma sistemi yetmediği için mecbur oyunlarda soğutucu ile kullanıyordum ama işimi gördü hocam bu. Siz de bir deneyin isterseniz. Şu an yeni yeni laptopumu kullanıyorum Nvidia yine ekran kartı ama kaç driver geldi aldığımdan beri her yeni gelen driverda temiz kurulumla kurunca sıkıntım olmadı çok şükür. Asıl sorun packard bell'de. Bu ürün kronik sorunlu olarak üretilmiş dediğiniz gibi ayıplı mal ancak bu veya başka yöntemlerle atlatmayı başardı kimi kullanıcı kimisinde de işe yaramadı yine de.




  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.