Şimdi Ara

Pc açılışında boot hatası.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bilgisayarımda 2 HDD var.1 taneside Wİndows 7 ultimate kurulu 64 bit.Ultimate olan HDD açılışında mavi ekran verip resetliyor.Sonra 2.HDD ye Windows home pre.kurdum 32 bit hiç bir sıkıntı olmadı normal çaılışıyor.Ultimate olan HDD ye Hd tune ile bad sector yaptım herhangi bişey bulmadı.Sonra Yönet ten Dİsk yönetimden hdd durumlarına baktım.Ultimate ın olduğu hdd yi Etkin Sağlam olarak görüyor.Sistem önyükelem etkin filan gözükmüyor.Sonra 64 bit olan cd yi taktım repair yapayım dedim. hata verdi.Orada geri dönüşüm yapayım dedim gene hata verdi.Format atmak istemiyorum çünkü o diskteki bütün programları tekrardan kuramam.Ben sorunu şöyle olduğunu düşünüyorum. Ultimate olan diskimde açılış bootu oluşturamıyor.Bişey engelliyor güvenli kipte de açamıyorum.Şu sorunu alıyorum repair yapınca.


     Pc açılışında boot hatası.


     Pc açılışında boot hatası.


    Şuna bi el atın







  • Biosta 32 64 bit ayarı olması lazım değiştirip bi deneyin
  • Biosun hangi kısmında.Veya yeni 32 bit kurduğum yere 64 bit kuararım çünkü yeni hiç program kurulu değil herhangi bi iişe yarar mı.Veya biosla hiç oynamadım en son pc update yaptı kapadım işten geldim açılmadı acaba bios load defult yapsın mı? AMa ben bios ile ilgili sanmıyorum boot ile ilgili sıkıntı var
  • Yardımmm...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thom_yorke

    Biosun hangi kısmında.Veya yeni 32 bit kurduğum yere 64 bit kuararım çünkü yeni hiç program kurulu değil herhangi bi iişe yarar mı.Veya biosla hiç oynamadım en son pc update yaptı kapadım işten geldim açılmadı acaba bios load defult yapsın mı? AMa ben bios ile ilgili sanmıyorum boot ile ilgili sıkıntı var

    update dediğin windows updatemi? eğer öyleyse bilgisayar kapanırken lütfen bekleyiniz kısmında power tuşuna basarakmı kapattın?
  • Çok ilginç bir şekilde düzeldi.Öteki makinedeki boot dosyalarını kopyaladım.Sonra başka bi win 7 kurulum cd den repair yaptım.Açılışta düzgün olan hdd den açtım boot manager geldi ultimate onarıldı yere girdim öteki harddiskte kurulu olan win7 ultimate açıldı.Nasıl olur çözemedim.Düzgün olan hdd de home preimum var ama gitti o hdd de ultimate açıldı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.