Şimdi Ara

Pc'den LCDTv'ye görüntü aktarmanın kısayolu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Konun yeri burası değil ama bu konu LCD TV sahiplerinide ilgilendiriyor.

    Pcden LCD ye görüntüyü aktarıyoruz bunda bir problem yok. Problem biligsayara geri dönmek istediğimizde (yada tam tersi) yaptığımız işlerin oldukça fazla olması.
    Bunu kolaylaştıran bir yazılım var mıdır? Windows vistada bu işlem 8-10 tıklama ile oluyor. Ancak kablosuz mausu kap koş tvnin başına koş pcnin başına zor oluyor. :) Mesela kısayol kullanarak monitörler arasında geçiş yaparak bize vakit kazandıracak bir tool olsa ne güzel olurdu.



  • Ekran kartında dvi çıkış var ise tv ye Hdmi to dvi kablu ile bağlamalıdır vede tv nin optimal çöznürlüğü ne ise o çözünürlüğe getirip izlenmelidir yani bu kadar basit.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ridvan1903

    Ekran kartında dvi çıkış var ise tv ye Hdmi to dvi kablu ile bağlamalıdır vede tv nin optimal çöznürlüğü ne ise o çözünürlüğe getirip izlenmelidir yani bu kadar basit.


    Ekran kartının HDMI çıkışından monitörümü 1680x1050 Lcd Tv mi ise 1920x1080 sorunsuz izliyorum zaten. Clone görüntüyle 1680x1050 olarak izleyebilirm sonuçta. Ama 1080p tv varken 1080p izleyelim herşeyi. Tek derdim ikisi arasındaki geçişte kaybettiğim zaman.
  • Görüntü kartın ATI değil mi? Tabi belki de sadece son sürümlerinde vardir bilmiyoru ama, Catalys Centerda yarattığın profileları desktop a kısayol olarak koyabiliyorsun. Bende direk kısayollar tanımlı mesela 3 tane desktop üstünde, 24p, 60 hz tv, ve monitör icin. Cift tıklayıp istediğime geciyorum kolayca. Fan ve oc ayarları da değişiyor aynı zamanda, oldukça kullanışlı.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: onefootingrave

    Görüntü kartın ATI değil mi? Tabi belki de sadece son sürümlerinde vardir bilmiyoru ama, Catalys Centerda yarattığın profileları desktop a kısayol olarak koyabiliyorsun. Bende direk kısayollar tanımlı mesela 3 tane desktop üstünde, 24p, 60 hz tv, ve monitör icin. Cift tıklayıp istediğime geciyorum kolayca. Fan ve oc ayarları da değişiyor aynı zamanda, oldukça kullanışlı.


    Teşekkürler. Bu dediğini ve bulduğum Ultramon isimli programı bir deneyeceğim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atobaba -- 16 Aralık 2008; 9:51:20 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.