Şimdi Ara

Pc İçin Fan Kontrolcü Devresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, bir kontrolcü devreye ihtiyacım var fakat tam istediğim gibi hiç bir devre bulamadım . Tek kontrolcü olup bir kaç fanı kontrol etmek istiyorum . Birden fazla kontrolcüye ihtiyacım yok biri ile tum fanları kontrol etsem yeterli . Veya bir çok fanı anakart üzerinde bulunan chais fan kısmına takabilirim fakat hangi kabloyu alacağımı bulamadım devreden hariç böyle bir şey de olabilir .




  • Anakartta 1 porta 3den fazla fan takma genelde 1amper kadar verebilirler. Yinede anakart kitapçığından kontrol et.
    Fan kontrol için lm2596 kullanabilirsin 6 7 TL birşey

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • saasc S kullanıcısına yanıt

    3 fan var zaten pc de biri molex oldugu ıcın kontrol edemiyorum . Diğer ikisini kontrol edebiliyorum. Bir devre şeması çizdim fakat gidip hazır alsam kat kat ucuza geliyor . Örnek: 1 molex 3- 4 pin pwn dişi konektör almaya kalksam 25*30 tl sadece konektörler bu fiyata. Lehimle halledilebilir bağlantılar fakat daha çok moduler bir şey istediğim için sanırım sıfırdan toplamak yerine satın almak cok daha mantıklı .

  • 3 Yıl önce yazmışsın :) kartan bulabildin mi acaba ?? Benimde PWN kartına ihtiyacım var elimde 6000d/d 12 Volt dc ile çalışan bir fan var bu fanın yanına potansiyometre takıp Potansiyometre ile devrini ayarlamam lazım ama bulamadım. Arduino ile yapabiliyor fakat bir yer sıkıntı 2 maliyet artıyor

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.