Şimdi Ara

pc ile home theatre arasında analog bağlantı nasıl yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • PC ile lg nin home theater i arasında analog bağlantı nasıl yapılır. Bir kaç forumda analog bağlantıyı duydum ama nasıl olduğu konusunda bir fikir edinemedim. Anakartın arkasındaki 6 ses çıkışı var bunlardan hangisine hangi tür kablo ile bağlanabilir. Bu şekilde bağlayarak oyunlarda ve filmlerde 5.1 ses alabilirmiyim. Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ediyorum.



  • Ses sisteminin arkasında nasıl girişler mevcut?
    Resim ekleyebilirsen iyi olur. Benim konumda da okuduğun gibi dijital bağlantı ile, filmlerdeki sorunu çözdük. Sadece oyunlarda ki 2.0 kaldı.
  • Yada sorumu şu şekilde değiştireyim PC' yi home theater e ne şekilde bağlayıp en masrafsız şekilde 5.1 ses alabilirim. Elimde dvd ve amfisi aynı kutuda olan bir sistem olduğuna göre amfiye ayrıca masraf etmeye gerek yok diye düşünüyorum. Lg nin bu aletinde coaxial ve optik giriş var bunun için ucuz yollu bir ses kartı alarak bu işi halledebilirmiyim.
  • Hocam benim anakartta spdif çıkışıyok o yüzden benim için bu şimdilik büyük sıkıntı. Ama şöyle bir ürün buldum buna alarak sorunu halledebilirim galibahttp://www.vatanbilgisayar.com/creative-live_7.1_value-sb-audigy-value-ses-karti/productdetails.aspx?I_ID=20253#divDigerResimler
  • Evet arkadaşlar çözümü yine donanımhaberde buldum saatlerce araştırma sonucu aşağıda linkini vereceğim konuda bahsedilen Creative in ses kartını alıp coax kablo ile bağlayacağım dvd player sesi çözer diye umuyorum deneyeceğim ve sonucunu buraya yazacağım. Benim gibi çözüm arayanların çok ihtiyacını görecektir.
    http://forum.donanimhaber.com/m_26792113/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.