Şimdi Ara

Pc ilk açıldığında nette yavaşlık sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bilgisayarı ilk açtığımda tarayıcı çok yavaş bi adresi defalarca yenilemem gerekiyor sayfayı açtıgında da sayfanın %10 unu filan yükleyebiliyor. çeşitli tarayıcılar kullandım farklı farklı sorun hepsinde var. ancak torrent hızında bi problem yok normal hızda indirebiliyorum. modeme bağlı diğer pclerde bu sorunu yaşamiyorum aynı anda test ettiğimde diger pc ler ile sayfaları gayet hızlı açabiliyorum. dns deseniz her makinada aynı. daha önce böyle bi sorun yaşamiştim bi iki ay önce format atınca düzelmişti bi kac gün once tekrar başladı. beş dakikalık bişey olsa tamam diycem ancak bi saate yakın kendine gelemiyo tarayıcı ve msnde dakka başı kopuyor tekrar msn e bağlandığımda o an çok kişi online olmasına rağmen 1-2 kişi online gösterdiği oluyor.ayrıca bu bi saatlik süre geçip pc düzeldikten sonra reset attığımda da ilk açılıştaki kadar ağır ve uzun olmasa da yine benzer sorunları yaşiyorum. bu sorun beni deli edecek lütfen fikri olan yardımcı olsun.







  • Anakartın Üzerindeki Onboard Ağ Kartında Sıkıntı Olabılır Yıldırım Çarpmalarında Çok Gordugum Sorunlar. 15 tl 20 tl Arası PCI Ağ Kartları Var Al Bi Tane Dene. Büyük İhtimal Ondan Kaynaklanıyordr. Görmeden Birşey Dıyemıcez :)
  • bu masaüstü pc ler için kablosuz bağlanmaya yarayan usb aygıtlardan alsam bahsettiğin ağ kartını yine de almam gerekir mi ? çünkü fiyatları hemen hemen o civarda onların da. hem kablolardan kurtulmuş olurum öyle bişey mümkünse boşuna kablo ile bağlanmam cevap için teşekkürler bu arada aklıma bu tarz bi sorun gelmemişti..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.