Şimdi Ara

PC'imden yeterli performansı alamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. 3 gün önce bir mağazadan yeni full kasa toplattım. Parçaları falan her şeyi onlar birleştirdi. İki gün önce, GRID2 yi HIGH detayda iyi bir fpsde oynadım. Fakat(belki yeni bir şey olmuş olabilir) bugün Crysis3 ü yükledim ve beklemediğim bir performans ile karşılaştım. Arkadaşımın pc'si hemen hemen benimle aynı, hatta benden daha düşük parçaları bile varken, o normal detaylarda rahatla oynarken ben en düşük detayda bile kastığını gördüm. Sistem özelliklerim şöyle;

    Win7 Ultimate 64bit işletim sistemi
    İntel i5 3.0ghz
    Nvidia gt630 2gb 128bit
    2x4gb Kingston DDR3 1333mhz Ram
    500W Güç kaynağı
    Asus Anakart( düşüklerinden bir şey aldım tam markasını bilmiyorum)
    500GB HDD TOSHIBA

    Bilmiyorum ama bu sistemle en az normal detaylarda Crysis3 ü oynamalıyım diye düşünüyorum. Eklemek istediğim bişr şey daha var belki sorumu cevaplamanız için yardımcı olur.

    Kasayı aldığımdan bugüne dek kısa zaman aralığında 1-2 kez , biraz sistemi kastırıcı işlemlerde(büyük dosya kopyalarken siteler arasında hızlı geçerken oldu mesela) tıkandığını gördüm. Yani klavye,mouse, görüntü yanıt vermiyor, ekran öylece duruyor. Ve belki bileniniz vardır, GTA Sanandreası multiplayer olarak oynuyorum ve tabiki yalın olarak değil içinde bir çok grafik modifikasyonuyla birlikte. Dediğim gibi az önceki arkadaşım aynı modifikasyonlarla GTAda 50fps alırken ben yine eski pcimdeki gibi 25fpslerde falan geziniyorum.

    Ekran kartının driverini güncel olarak webten indirdim. Anakart'ın kendi cdsindeki driverleride yükledim. Yani aklıma gelen her şeyi yaptım, sizce sorun nedir? Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.







  • up
  • ekran kartını ve direcxt i güncelle.
  • Driver olarak temel her şeyi yaptım. Anakartın kendi cdsini tamamen yükledim, nvidianın son sürümünü indirdim, directxte tamam. Fakat sonuç yine aynı. Artık son olarak anakartın güncel grafik güncellemesini yapıcam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parola13 -- 11 Haziran 2013; 17:16:38 >
  • Bilgisayarının sıcaklıklarına bak ve Combofix ile tarat bakalım sonuç aynı mı ?
  • Sıcaklıklarda sorun yok zaten daha sıfır, gıcır parçalar ısılarını everest ile kontrol ettim normal. ComboFixide denedim hiç bir virüs bulamamıştı.
  • Arkadaşlar, yardımlarınız için teşekkürler. Fakat ekran kartım hakkında yaptığım teknik özellik araştırmalarından ve benchmarklardan sonra ekran kartımın standart, hatta biraz düşük performanslı bir kart olduğunu öğrendim. 600'lü seri diye biraz aldandık heralde, piyasadan bayağı uzaktayız uzun zamandır haliyle. :D Konu arşivlenebilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: parola13

    Arkadaşlar, yardımlarınız için teşekkürler. Fakat ekran kartım hakkında yaptığım teknik özellik araştırmalarından ve benchmarklardan sonra ekran kartımın standart, hatta biraz düşük performanslı bir kart olduğunu öğrendim. 600'lü seri diye biraz aldandık heralde, piyasadan bayağı uzaktayız uzun zamandır haliyle. :D Konu arşivlenebilir.

    adamlar 21000 tl ye bilgisayar topladi 2k cozunurlukte crysis 3 anca oynandi. Daha oyunu stabil ve hizli oynayacak kartlar anca 1-2 yila tam anlami ile cikmaya baslarlar yada gider 2000 tl ekran kartina verirseniz oynarsiniz akici bir sekilde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Din Djarin -- 11 Haziran 2013; 21:15:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.