Şimdi Ara

PC Kasma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    Bilgisayarımda sürekli donma yaşanıyor daha önce işlemcimde sıkıntı vardı 2 tane pini eğilmişti tamirci 2pini kesmiş sorun olmayacağını söylemişti.fakat bilgisayar ondan sonra düzen tutmadı işlemcim AMD athlon 64X2 dual core pro 5200 2.70 ghz ekran kartım Nvıdıa geforce 9800GT anakart asus M3N78-EH ramler hı level.2*2gb başka bir tamircide ramlar uyumsuz olduğundan anakarta zarar vermiş kuzey köprüsünden sorun var dedi..kısacası nerde ne sorun var herkes farklı bir şey söylüyor sorunun çözümü için yardımlarınızı rica ederim.PC kasmaya başladıktan sonraki değişimler için iki resim atıyorum umarım faydası olur.Şimdiden teşekkür ederim.
    PC kasmadan önce
     PC Kasma Sorunu


    PC kasarken
     PC Kasma Sorunu
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • Merhabalar...

    Donmadan kastınız nedir? Bir süre takılıyor sonra mı işlem yapmaya başlıyor?
  • Konu Başlığınız Revize Edildi.


    Son zamanlarda ''acil yardım, öldüm bittim ben, acil bilgisayarım yandı, çok sıcak,uzman sorusu'' gibi konu başlıklarının kullanımı artmaktadır.Yine aynı şekilde tamamen büyük harfle yazılmış konu başlıkları ve imla kurallarına uyumsuzluk vs. gibi benzeri başlıkları içeren konular, kilitlenip, silinecektir. Konu başlıklarınızı oluştururken, lütfen konuyu özetleyen başlıklar seçmeye dikkat ediniz.

    İlginiz için teşekkür ederiz.

    DH Yönetimi
  • 2 pini kesip sorun olmaz mı dedi?? zaten süs olsun diye koymuşlar o pinleri oraya işlemci sıcaklığın yükselmiş. son derece düz bi mantıkla gidecek olursak... 10 şeritli bi yol var. her şeritten saniyede 10 araç geçiyor. toplamda 100 araç yapar. 2 şeridi kapattık. araç sayısı aynı. şerit başına saniyede düşen araç sayısı arttı. bu talebi karşılamak için yol zorlanmaya başladı. 10 şeritten vermesi gereken trafiği 8 şeritten veriyor. ya da vermeye çalışıyor. zorlanıyor, dengesizleşiyor vs... bence çok normal bi durum. dediğim gibi çok ama çok düz mantıkla bir örnek verdim. daha da düz mantıkla bakacak olursak o pinler olmadan da aynı şekilde çalışabilcekse niye varlar?




  • termal macunu yenilemek tek şansın yoksa üstteki arkadaşın dediği gibi kötü durum.
  • Birader bilgisayarda antivirüs yüklüyse kaldırın. Eğer kasma geçerse antivirüs olarak size Microsoft security Essential'ı öneririm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet bir süre takılıyor sonra devam ediyor sadece işlemcide ise onu değiştiririm ama benim korkum anakartta sıkıntı olabilir mi?veya power dan kaynaklı bir durum olma ihtimali nedir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.