Şimdi Ara

pc kendiliginden fisten cekmiş gibi kapanıyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkdaslar bilgisayarım fisten cekilmiş gibi kendiliginden kapanıyor artık sorun canıma tak etti careyi burda aramaya karar werdim.. powersupply kablolarını felan kontrol ettim fanlar calısıyor asırı ısınma felanda yok.. bilgisayar bazen 10 saat acık kalıyor ve kapanma gibi bir problem olmuyor bazende 20 dkda bir pc kendiliginden kapanıyor.. kendiliginden kapandıktan hemen sonra daha garip bir olay oluyor.. power dügmesine basınca 1 sn calısıp kapanıyor sonra tekrar basınca 2 sn calısıp kapanıyor sonra 3 4 5 sn diye gidio 10. denemeden sonra bilgisayar nihayetinde acılıyor fakat 20-30dk sonra tekrar kapanıyor.. bilgisayara format attım.. bios ayarlarında sorun warmı diye baktım ordada büyük bi ihtimalle sorun yok lütfen derdime care bulun ya hdd yada powersupply de sorun war diye düsünüyorum evin elektrik hattındada bir sorun yok kablolarda saglam... simdiden tesekkürler







  • Sorun Power Suppy de arkadaşınızdan ödünç alıp deneme yaparsanız sorun çözüleceğini umuyorum
  • tesekkürler.. (:
  • anakartın power güç girişlerinden sorun olabilir transisörlerin saat ömrü dolmaş olabilir psu da herhangi bir sorun olsa kapatıp açmaz kendini makina hiç çalışmaz sorunlu olması halinde.sisteme uygun farklı bir anakrt ile eğer elinden varsa veya temin edebileceğin uzay montajı yaparak makinaın fanını kontrol et.böylelikle sorunun nerden kaynaklandığını daha iyi görürsün.
  • reset atmıyosa direk kapanıyosa büyük ihtimal güçle ilgili voltaj değerlerin normal mi incele ve anakartın güç grişilerindede sorun olabilir..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.