Şimdi Ara

[PC] Pet Sise FC - FIFA 16 Pro Club

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Pet Sise kulübü olarak FIFA 12'den beri bu oyunu oynamaktayız. Kulüp, FIFA ile tanışmış ve kaynaşmış 4-5 arkadaş tarafından kurulmuştur. Oyun tarzımız temelinde kolektif, kendinden çok takımı düşünerek oynayan bir anlayış içerisinde herkesin eğlenebileceği güzel bir futbol ortaya koymak olmakla beraber makarayı fazla kaçırdığımız zamanlarda tam tersiymiş gibi de gözükebilmekte. Bu da aslında temelinde eğlenmek ve dostlarımızla güzel vakit geçirmek için oynadığımızın göstergesi olsa gerek.

    Oyunda her zaman devam ettirdiğimiz belirli bir taktiğimiz yok, takımımızda birden fazla pozisyonda oynayabilen oyuncular mevcut olduğundan taktikleri de duruma göre ayarlıyoruz. Pet Sise FC olarak eğlenceyi ön planda tutsak da oldukça rekabetçiyizdir de. Aramızda FIFA'yı bir zamanlar profesyonel seviyede oynamış arkadaşlar var ve bu oyunda bizim için her şey mümkün, maç son düdük çalmadan asla bitmez.

    Eğer sizde bizim gibi düşünüyorsanız ve oyunu böyle insanlarla oynamaktan keyif alacağınıza inanıyorsanız, biz de tam yeni oyuncular aramaktayız. Güzel futbolumuza ve makaramıza ortak olabilecek, futboldan anlayan, oyun hakkında tecrübeli ve kafa yapısı olarak olgun arkadaşlar aramızda görmekten mutluluk duyarız.

    İlgilenen kişiler origin üzerinden Dozturk ile iletişime geçebilir.

    Herkese iyi oyunlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lifeforest -- 9 Ekim 2015; 20:53:36 >







  • Arkadaşlar konuya yazma gereği duymamıştık ama ts3 kullanımı bizim için zorunlu.Bir kaç kişiden ve pozisyonlar oturduktan sonra pozisyona göre recruit yapılacaktır.

    Herkese iyi oyunlar
  • takımda çok troll oyuncular var report
  • Bir kere Takimin adı en başta troll. Ne kadar ciddiyet beklenebilir? Herkesin eglenecegi oyun yapısı demişsin :D orta kafa açıp forvetleri eglendirin..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emreyyyyy

    Bir kere Takimin adı en başta troll. Ne kadar ciddiyet beklenebilir? Herkesin eglenecegi oyun yapısı demişsin :D orta kafa açıp forvetleri eglendirin..

    Şimdi normalde buraya yazmamam seni kaale dahi almamam lazim ama bu takimda arkadaslarim oynuyo o yuzden gereksiz ergenlik yaptigini aciklamaya calisacagim. Oncelikle oyunu 2012den beri oynuyoruz suan yokum bu takimda ama 2015te bile oyuncularimizin boyu cok kisaydi ve orta kafa gol oynamazdik, zaten bu kadar takıntılı oluşundan surekli kafa golu yiyip mizmizlandigini, dikkat cekmeye calistigini anlamak zor degil. Her konuya türkler kotu, orta kafa gol oynuyor yazmak nedir? Dünya sampiyonu adam orta kafa gol oynuyor onu gorsen oo super dersin kendi insanini yerin dibine sokmak icin ugrasiyorsun. Turkiyede cok iyi oyuncular var ornegin bu takimda herkesin senden daha iyi bir oyuncu olduğuna eminim. Turklerin hepsi kotu diyen birinin iyi olmasini beklemiyorum zaten. Senin gibi bir kac troll daha var fifa kisminda umarim temizlenir. Baska şeylerle ilgilenip insanlari rahat birakmani tavsiye ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Buraya trollemeye gelmedim, ben çok iyiyim siz eziksiniz havalarinada girmedim. Benden iyimisiniz degil misiniz bi fikrim yok görmedim çünkü. Fakat takım adindan yola cikarak tahminde bulundum 11 den beri online oynadığım fifa tecrubeme dayanarak. 1v1 ci degilim pro oyuncusuyum ha sunu rahatlikla soylerim. Turkiyedeki en iyi takim suan bizimki madem boyle bir kiyaslamaya koydunuz açın bakin istatistiklere ki sadece Turkiyenin degil dunyada en iyi istatistiklere sahip takim(knights templar) olduğunu goreceksiniz. Takimin adini eleştirdim ve buda en doğal hakkim. Herhangi bir hakaret icermemesine rağmen oatm kafasinda ne kurduysa coluk çocukla muhabbey ediyormus gibi aşağılayıcı cevap verdi vs vs vs zincirleme yani fakat fitili verende benim np. Yalniz bana 1 soyleyene ben 5 soylerim çekinmem, açık açık soylerim. çoğu(%90) Türk takimlari orta-kafadan başka birsey bilmiyor. Sen istediğin kadar organize ataklarla gel duvar paslari vb yap adam mac boyunca bir kere orta açıp gol atabiliyor. Birde piskin piskin random skill atiyor defansta. Oyunun bile bir şerefi var. Bizim Türklerin genel mantığı yenelimde nasil olursa yenelim. 100 turk takimi varsa bunlardan Suana kadar gördüğüm organize oynayan ve istatistikleri iyi olan üç takim var, fc brothers(80 lig tittle) 15teki kulübüm , 30 dollars ve elapidae w2l. Kisacasi iskembeden sallamiyorum tahminde bulunurken. Herneyse konu uzamasin, dediklerinize göre organize oynuyor mussunuz umarim oyledir ben yaniliyorumdur. Turklerin iyi olmasini bende isterim her zaman...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Başarılar diliyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Slech07

    Başarılar diliyorum

    Teşekkür ederiz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.