Şimdi Ara

Pc Resetleniyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar sorun şöyle.makineyi ilk açtığımda ilk 4-5dk içinde birkaç kez kendi kendine kapanıp açılıyor daha sonra hiç böyle bir sorun olmuyor.ne zaman makineyi kapatayım aradan 10dk geçsin yine aynı sorun.aradan zaman geçmeden açarsam yine böyle problem olmuyor.neyden kaynaklanabilir sizce.format falan çözüm değil bütün parçaları söküp tekrar taktım ama yinede halledemedim.çok sinir bozucu bir durum.başına böyle bişey gelen yada çözüm üretibilecek arkadaşlar çözüm yazarsa çok sevinirim.

    anakart:Abit 8n SLİ
    işlemci:pentium 4 531 3ghz
    bellek: 1gb king.667 + 512 oem 533mhz
    ekran kartı: gigabyte 7300gt sli sistem



  • sorunu halletim beyler.ram den kaynaklanıyormuş olay.
  • quote:

    sorunu halletim beyler.ram den kaynaklanıyormuş olay.

    Nasıl çözdüğünü anlatır mısın ? Sanırım bende de aynı sorun var. Bilgisayar açılışta birkaç defa resliyor ve yazılım değişikliğinden dolayı > normal başlat ya da en son iyi ayarlardan başlat yazılı bir secenk cıkıyor< en son iyi ayarları secsem bile res atması devam ediyor.
  • arkadaşım ben yeni bir ram almıştım pc ye.birisi 667mhz birisi de 533 mhz di.bunların anakarta takma şekli farklıymış onları doğru takınca sorunum kalktı ortadan.eğer son zamanlarda yüklediğin bir program yada donanım varsa onları kaldırıp o şekilde başlatmayı denemeni tavsiye ederim.
    başlangıçtaki sorun içinde bilgisayar başlarken f8 e basılı tutarak gelen başlatma seçeneklerinden hata ayıklama modunu denemen belki o problemini ortadan kaldırabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.