Şimdi Ara

Pc sacmalamaya basladi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sorun:
    Pcyi acma tusuna basiyorum (ilk basta direk aciliyordu, sonradan ard arda basinca acilmamaya basladi, su an sadece dinlenme suresi verince aciliyor)

    Neyse eskiden hddden hafif sesler gelirdi, ilk acilista yuksek rahatsiz edici sesler geliyor 10sn sonra o hafif seslere donuyor.
    Bios ekrani geliyor bilgiler geciyor fln sorun yok ama bu arada keyboard mouse calismiyor yani setupa giremiyorum, sebebide tahminim usbden guc alamiyorlar

    Sonra bios tam bitip windowsa geccegi yerde siyah ekran geliyor ve oyle kaliyor. ileri gitmiyor.

    Bu arada eski bi bilgisayar ve soguma konusunda daha once sikinti yasamisti

    Simdi sorun nedir? hddmi yanmis? ekran kartimi? anakart sorunumu? psumu? hepsi birdenmi? sicak havalarin etkisimi?

    Tessekkurler



  • evet cevap vermediginiz icin saolun..

    olayi baska keyboard takarak cozdum. sonra diger eski keyboardi takinca usb ye asiri guc gidiyor hatasi verdi altta. anlamadim ama calisiyordu. neyse bugun cok garip bir olay oldu:

    Yeni pc almistim onu kurmak icin oturdum. Eski pcden ilk once monitor kablosunu cikariyim dedim cikardigim an 2 pc de calismaya basladi. noluyoruz lan diye hayretle saga sola baktim. hic bir sekilde acma tuslarina temas yoktu..

    neyse kendimi toparlayinca taktim yeni pcye monitoru, eski keyboardi baktim siyah erkan var ordada.. (eski keyboard usb vericili keyboard mouse seti microsoftun)

    sonra keyboardi cikardim bi baktim yeni pc kapandi birden. alla alla dedim yeni keyboardi takip tekrar calistirdim acildi. safe mode fln yazisi cikti neyse normal girdim ondan sonra sorun yasamadim.

    gorunuse gore keyboard setinin vericisi kisa devre yapmis? monitordede sorun varmidir merak ettim? birde yeni pcye zarar vermismidir?




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.