Şimdi Ara

PC Ses Kartımı Görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar, Creative Soundblaster Audigy 2 NX adında USB girişi ile PC'ye bağlı bir ses kartım var. Kart son 1-2 güne kadar oldukça düzgün çalışıyordu. Fakat geçen gün PC'yi fişten çekip kapattım ve ses kartı da fişe bağlı olduğundan o da kapandı sonra PC'yi açtığımda ses kartının ışıklarının yanmadığını farkettim. Bir kaç kez PC'yi kapatıp yeniden açtım ama sonuç değişmedi. PC ses kartını görmüyordu. Daha sonra ses kartının sürücülerini silip, kabloyu da farklı bir USB girişine takarak ses kartını yeniden kurdum ve düzelmişti. fakat dün gece yine fişi çektim ve bugün yine aynı şeyi yapıyor. USB girişlerinin hepsini denedim ama bu kez ses kartını hiçbirisi görmüyor. Sürücülerini de yeniden sildim ama şimdi PC ses kartını görmediğinden sürücülerini de kuramıyorum. USB girişlerinde bir sorun yok. Sizce sorun neden kaynaklanıyor olabilir? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga01 -- 9 Temmuz 2010; 13:49:22 >







  • Aygıt yöneticisinden donanım değişikliklerini taradığında yada denetim masası nda donanım ekle dediğinde de görmesi lazım sanırım ama görmüyosa başka bir sorun olabilir bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Abraxass34

    Aygıt yöneticisinden donanım değişikliklerini taradığında yada denetim masası nda donanım ekle dediğinde de görmesi lazım sanırım ama görmüyosa başka bir sorun olabilir bence.


    Yok bulmuyor. Bir de sorun geçen gün PC'nin elektriğini kabloyu çekerek kesmemle başladı. Ses kartının da elektriğini kesmiş oldum aynı zamanda. Sonra başka bir USB girişini kullanarak ve sürücüleri kaldırıp yeniden kurarak düzeltmiştim sorunu. Dün yine fiş çekilmiş PC kapandıktan sonra ve sabah kalktığımda ses kartının ışıkları yine yanmıyordu. Şimdi bütün USB girişlerini deniyorum ama hiçbirinde sonuç yok... :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.