Şimdi Ara

pc sürekli donuyor (microsoft windows çalışmayı durdurdu hatası)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Daha önceleri bilgisayar ilk açıldığı sıralarda kısa bir donma yaşardı. 1-2 dakikalığına komple ekran ya da sadece görev çubuğu donardı. Ekrana "microsft widows-program yanıt vermiyor yanıt vermisini bekleyin veya programı sonlandırın" diye bir yazı gelirdi.

    Şimdi ise bu sürekli olmaya başladı. Aynı uyarıyı alıyorum ve bilgisayar donup kalıyor. Son bir kaç gündür zaten anlık donmalar oluyordu. Sonunda tamamen donup klamaya başladı sadece bi 3-4 saat bilgisayar açık beklerse o zaman kullanabiliyorum normaldeki kadar hızlı çalışmıyor ama en azından internet vb. şeylerle uğraşabiliyorum.

    Açılırken kendi kendine bir kaç defa hdd onarma ekranı geldi onarım yaptı ama bir işe yaramadı. Güvenli moda açıp malwarebytes programı ile tarattım. Avg güvenli modda çalışmadı maalesef. Birkaç şey daha denedim internette bulduğum ama olmadı. Güncellemeleri yaptım bi işe yaramadı yaramadığı gibi harici wireless vardı harici wireless internete bağlanırken "tanımlanıyor" kısmında takılıp kalıyor bir de o çıktı başıma...

    GÖrev yöneticisinden kaynak izleyicisine girip bellek kısmın baktığım zaman kullanılmayan ram miktarını 20-30 mb olarka görüyorum önceden bu kısmdaki ram miktarı 2 gb civarıydı bir program rami aşırı miktarda tüketiyor bu programı naısl bulabilirim????
    Şu an sadece google chromeda 4 sekme açık olmasına rapmen buraya bu yazıyı yazarken bile sürekli takılmalar oluyor..
    bilgisayarı açtığım zaman uyku moduna alıyorum kapanmaması için... Sadece mecbur kalırsam kapatıyorum...
    Ne yapabilirim lütfen yardım edin...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RAMAZANS38 -- 7 Haziran 2017; 0:14:26 >







  • Hocam temizinden format at bence hiç uğraşma bu kadar sorunlu bir kullanımın varsa.
  • hocam şimdilik format atmak istemiyorum içinde kullandığım bir kaç program var ve programları kaybedersem sıkıntı yaşarım o yüzde bir süre daha format atamam.

    Şu an pcnin sorunu anladığım kadarıyla ram arkada rami tüketen bir program var görev yöneticisinden göremiyorum o programı
    Eskiden "netcvs" adlı program ramı çok fazla kullanıyordu ama onuda görev yöneticisnden 2 kez sonlandırdığım zmn program bir daha açılmıyordu.

    Şimdi ise hangi programın rami kullandığını bir türlü bulamıyorum. Bunu bulmamın bir yolu yok mu????
  • Görev yöneticisinin bi resmini çekip koy, bi de biz bakalım ne var ne yok?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe Yakup Karahanlı -- 7 Haziran 2017; 1:43:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pc sürekli donuyor (microsoft windows çalışmayı durdurdu hatası)

    Bu fotoğrafta bilggisayarda hiçbir program açık değil ona rağmen bu oranlarda ram üstelik üstüne başlangığ programlarının hepsini msconfig yazarak kapattım kapatmadan önce buradaki boş ram miktarı daha azdı.

    Önceden ise başlangıç programlarını msconfig ile KAPATMAMIŞ olmama rağmen buradaki boş ram miktarı 2 gb ın üzerinde olurdu.

    pc sürekli donuyor (microsoft windows çalışmayı durdurdu hatası)

    Burada ise google chrome da 4 sekme var ancak sekmelerin sadece birinde müzik video klp var geri kalanı google anasayfası youtube aanasayfası ve bir haber sitesi var. Ona rağmen boş ram miktarı bu.
    Başlangış programlarını kapatmadan önce chromda 3-4 sekme açınca boş ram miktarı 5-10 gibi birşey gözüküyordu.

    Daha öncesinden ben google chrome da 10-12 sekme üstüne yandexte 5-6 sekme açmama rapmen bilgisayarda dnma yaşamazdım üstelik bşlangıç programlarının da hepsi açık olurdu hiçbirini kapatmamıştım Şimdi ise başlangıç programlarını kapatmama rağmen durum bu. Başlangıç programlarını kapatmamış olsam durum daha vahimdi bilgisayar sürekli takılyordu...

    Son olarak bu zamana kadar bir program var demiştim "netcvs" o program süreklü çıkar ben onu sonlandırıdım ama şimdi o program hiç gözükmüyor.

    Ne yapmam gerek nasıl düzeltirim bu sorunu????




  • Yardım edebilecek birisi???
    Format atmak istemiyorum formattan başka bir çare yok mu????
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.