Şimdi Ara

Pc > Tv hdmi bağlantısı üzerine iki soru..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Elimde bir pc var fakat monitor yok.
    Direk Tv ye bağlayarak çalıştırabilir miyim , yoksa bağlantı için bazı ayarlar mı gerekiyor ?
    Bir de, ekran kartının üzerinde de hdmi çıkış var anakartın üzerinde de. eğer bu bağlantıyı yapabiliyorsam, hangisine bağlamam gerekli ? (burada benim düşüncem, ekran kartı üzerindeki için bir ayar gerekli olduğu.yani ikinci çıkış için gibi.bence anakart üzerindeki çıkış kullanılacak)

    mesele şu ki, monitorum olmadığı için tv ye bağlamaya çalışıyorum



  • Anakartındaki çıkıs anakartının üzerindeki onboard ekran kartının çıkısıdır büyük olasılıkla vede sisteminde ekran kartıda varsa onboard yerine ekran kartın görüntüyü ekrana veriyordur sen baglantıyı ekran kartının üzerindeki hdmı cıkısından kullan
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Poyri!!!

    Anakartındaki çıkıs anakartının üzerindeki onboard ekran kartının çıkısıdır büyük olasılıkla vede sisteminde ekran kartıda varsa onboard yerine ekran kartın görüntüyü ekrana veriyordur sen baglantıyı ekran kartının üzerindeki hdmı cıkısından kullan


    Teşekkürler.

    Neticede hdmi çıkışından görüntü alamadım.
  • tv 'nde uzaktan kumanda ile source olarak HDMI 'yi seçtinmi ?
    ya da şu şekilde sorayım.. TV'in LCD veya plazma TV'mi ?? normalde LCD veya plazmalarda zaten VGA bağlantıda bulunuyor çoğunda.. VGA kablosu ile de bağlayabilirsin... tüplü TV ise, direk monitör olarak kullanamaman lazım bildiğim kadarı ile..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakangokduman -- 30 Ağustos 2010; 0:15:42 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakangokduman

    tv 'nde uzaktan kumanda ile source olarak HDMI 'yi seçtinmi ?
    ya da şu şekilde sorayım.. TV'in LCD veya plazma TV'mi ?? normalde LCD veya plazmalarda zaten VGA bağlantıda bulunuyor çoğunda.. VGA kablosu ile de bağlayabilirsin... tüplü TV ise, direk monitör olarak kullanamaman lazım bildiğim kadarı ile..


    Tv de source olarak HDMI seçtim. Hatta bütün çıkışlardan bağlayarak ve seçerek denedim.

    Tv plazma.

    VGA kablosu yoktu, eğer olsaydı problemim çözülmüştü.
  • arkadaşlar benzer bir problemi bende yaşıyorum, laptopta sadece vga ve hdmi çıkışları var, yönlendirirseniz sevinirim.

    hp pavilion dv5 laptopu normal(lcd değil) tv ye bağlayabilmek için nasıl bir kablo almalıyım. tv vestel marka,72 ekran bildiğimiz normal bir tv. arkasında scart ve anten girişi bulunmakta. bu işlemi ilk defa gerçekleştireceğim için konuya dair bilgim yok, laptoptaki ekran kartı NVIDIA GeForce 9600M GT.

    nasıl bir kablo almam gerektiğini ve sonraki işlemleri antatabilecek bir arkadaş varsa çok sevinirim. cevap yazacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.