Şimdi Ara

PC win7 ASUS'un sitesinde sadece win8 var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • K55VJ laptop'um var freedos geldi. Kurdum windows 8'i driverları kurdum. Şimdi formatlıcam ama windows 7 kurucam ve driverlara baktığımda sadece windows 8 ve 8.1'in driverları var. Diğer K55V* lere baktığımda en yakın K55VD var onun driverlarında windows 7 var onu kurayım mı ?

    Özetle benim laptop K55VJ ve Asus'un sitesinde k55vj windows7 driverları yok normalde 4 tane K55V* modeli var : K55VJ , K55VD , K55VM , K55VS bunlardan sadece K55VJ'nin driverlarında win7 seçeneği yok diğerlerinden indirsem sıkıntı çıkar mı ?



  • dizüstünün kullandığı parçaların marka ve model isimlerini bul üreticilerin sitesinden büyük ihtimalle bulursun win 7 driverlerını .
  • Laptop : Asus K55VJ-SX031
    Ve asusun sitesinde tüm ürünlerinin driverları var.

    Yalnız listeleme K serisi, X serisi şeklinde K serisine girdikten sonra da karşına Kxx olarak bi daha sıralama geliyor. Oradan 55VJ yi seçiyorsun sx031 olarak bi daha ayrilmiyor.


    Sorun şu ki freedos aldım ben ve normalde k55vj lerin işletim sistemi win8. Bunun yüzünden sitesinde windows8 driverları var. Ama ben win7 kurdum.

    @kara duman

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • demek istediğimi anlamamışsın asus o parçaları kendisi üretmiyor örneğin ağ kartı realtek ekran kartı amd gibi bunların marka modelini öğrenirsen direk parçaları üretenlerin sitesinde vardır win 7 driverları veya otomatik sürücüleri kendisi bulup kuran programlar var onları kullan hiç uğraşma o otomatik tarayıp kursun bu konuda en iyi altta ki programdır internete ihtiyaç hissetmeden neredeyse dünya üzerinde ki bütün driverlar veritabanında var tıklıyorsun o hepsini kuruyor format sonrası boyutu büyük yalnız http://drp.su
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.