Şimdi Ara

PC Yİ ADAM ETME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ARKADAŞLAR PC MİN ÖZELLİKLERİ ŞUNLAR:
    1-PENTİUM 4 CPU 2.02 GHZ
    2-255.5 MB RAM:)
    3-64 MB RAM EKRAN KARTI(NVİDA GEFORCE MX440 WİTH AGP 8X)
    4- DÜN İÇİNİ AÇTIĞIM VE ARTIK İŞ GÖRMEYEN 52X LG CDROM

    ŞİMDİ SİZDEN YARDIM İSTİYORUM.CALL OF DUTY 4 OYUNUNU OYNAMAK İÇİN BU ÖZELLİKLERİN HEPSİNİ YÜKSELTMEM GEREKTİĞİNİ BİLİYORUM FAKAT BÜTÇEME GÖRE DE AYARLAMAK İSTİYORUM.BÜTÇEM 200YTL CİVARI.SİZCE NASIL BİR YOL İZLEMELİYİM.EKSİKLERİM VARSA ÖZELLİKLER KISMINDA LÜTFEN SÖYLEYİN.SAYGILARIMLA..TANE TANE FİYATLARIYLA BİRLİKTE YAZARSANIZ MUTLU OLURUM:)



  • Hmm oncelikle ekran kartindan baslamak gerek sanirim , agp 8x, adam gibi bir ekran karti bularak baslayabilirsin, 2. el araman gerekebilir. Eger ramler DDR ise isin kolay, ama olur da makinen ilk p4 lerden ise o zaman RAM bulmad sorun yasabilirsin, ancak 2. adim makinene minimum 512 MB ram eklemek . yeni bir DVD okuyucu veya yazici eklemek de gerek .
  • quote:

    Orjinalden alıntı: alimakkaya

    Hmm oncelikle ekran kartindan baslamak gerek sanirim , agp 8x, adam gibi bir ekran karti bularak baslayabilirsin, 2. el araman gerekebilir. Eger ramler DDR ise isin kolay, ama olur da makinen ilk p4 lerden ise o zaman RAM bulmad sorun yasabilirsin, ancak 2. adim makinene minimum 512 MB ram eklemek . yeni bir DVD okuyucu veya yazici eklemek de gerek .


    EVET RAM DDR FİYAT KONUSUNDA YARDIMCI OLMA İMKANIN VAR MI ACABA.BİDE RAMI 1024 ALMAK İSTİYORUM.BUNU 256LIĞIN YANINA TAKIP İKİSİNİ BİRLİKTE KULLANMA İMKANIM VAR MI?BELKİ SORULAR KOMİK GELEBİLİR AMA BU KADAR BİLGİM VAR
  • 45$ + KDV civarina 1GB Veritech DDR bellek alabilirsin, 256MB ile tabiiki calistirirsin, tek dezavantaji olabilir , eger 256 olan dusuk hizli ise bu da dusuk hizda calisacaktir.
  • 1 gb ram 70 dolar civarında. Ekran kartı 256 mblık, dvd rom, işlemcide seni zorlar biraz sanırım. Komple bi bilgisayar yapman gerekecek bence..
  • teşekkürler.ramda veritec mi diyosun yani
  • quote:

    Orjinalden alıntı: gnyxgny

    1 gb ram 70 dolar civarında. Ekran kartı 256 mblık, dvd rom, işlemcide seni zorlar biraz sanırım. Komple bi bilgisayar yapman gerekecek bence..


    durum o kadar vahim demek.komple bir fiyat listesi çıkarman mümkün mü?komple derken eksikleri kastederek.
  • Hocam,

    Anakart alcan kafadan,
    Sonra işlemci,
    Sora Ram,
    Ekran Kartı,
    DVD-Rom

    Hepsiyle ilgili bi sistemmi istion ortalama fiyatta.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.