Şimdi Ara

pc.yi televizyona nasıl bağlayabilirm?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ben tv.de divx izlemek istiyorum, ses de görüntü de tv.den gelmeli. Ekran kartım fx5200, acaba bunu nasıl yapabilirim? teşekkürler



  • Televizyonunda ne tür girişler mevcut ?
  • tv.de hem scart var, hem de 3 tane (adını bilmiyorum) sarı,kırmızı beyaz renkte giriş var
  • bahsettiğiniz giriş composite giriş. biraz araştırdım internetten ama vga dan scarta yada composite girişe kablo bulamadım. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar var ise yardımcı olaabilirler. Eğer ekran kartınızın s-video çıkışı var ise s-videodan scarta yada composite girişinize data aktarabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barracude_9911 -- 18 Ocak 2007; 13:09:58 >
  • Dostum bununla ilgili bir cok topik ve aciklama mevcut ama ben sana yinede anlatiyim. Simdi oncelikle Ekran kartindaki cikis ne? eger s-video cikisi varsa s -video kablosu ve s-video scart donusturucusu ile tv den bil. gorunutusu alirsin. S-video cikisi mouse yada klavye cikisina benzer. ekran kartinin uzerine bak eger bu cikis varsa bir adet s-video kablosu almalisin eger ekran kartinin kutusundan cikmadiysa. kablo disinda sana birsey daha lazim oda tv ye bu kabloyu takmak icin s-video - scart donusturucusu. composite - scart donusturucusu olarakta kullaniliyor (sanirim 3 ytl civari bisey) herneyse bunuda tedarik ettikten sonra s-video kablonu ekran kartina tak . diger ucunuda donusturucuye tak. donusturucuyude tvnin scart girisine tak. Bu kadar. iyi seyirler.

    Sesi unutmusum. Bu sekilde tvden ses gelmez. ses icin hoparlor kullanmalisin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h.u.s© -- 19 Ocak 2007; 11:12:28 >
  • şöyle bir ürün var..
    E-CON - HAND VIEW III
    ama Wireless mi nedir bilmiyorum..
  • ama kötü bir görüntü alacak ve boş yere uğraştığını göreceksin.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: h.u.s©

    Dostum bununla ilgili bir cok topik ve aciklama mevcut ama ben sana yinede anlatiyim. Simdi oncelikle Ekran kartindaki cikis ne? eger s-video cikisi varsa s -video kablosu ve s-video scart donusturucusu ile tv den bil. gorunutusu alirsin. S-video cikisi mouse yada klavye cikisina benzer. ekran kartinin uzerine bak eger bu cikis varsa bir adet s-video kablosu almalisin eger ekran kartinin kutusundan cikmadiysa. kablo disinda sana birsey daha lazim oda tv ye bu kabloyu takmak icin s-video - scart donusturucusu. composite - scart donusturucusu olarakta kullaniliyor (sanirim 3 ytl civari bisey) herneyse bunuda tedarik ettikten sonra s-video kablonu ekran kartina tak . diger ucunuda donusturucuye tak. donusturucuyude tvnin scart girisine tak. Bu kadar. iyi seyirler.

    Sesi unutmusum. Bu sekilde tvden ses gelmez. ses icin hoparlor kullanmalisin.


    çok teşekkür ederim arkadaşım, bana da lazımdı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birgaripyolcu -- 20 Ocak 2007; 22:17:21 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: ChordSolo

    ama kötü bir görüntü alacak ve boş yere uğraştığını göreceksin.


    Ben nerdeyse 1.5 yil bu sekilde vestel 55 ekran tv de Divx Film izledim. Ekran kartimda Chess Ati Radeon 8500' dü. Görüntü hiçte okadar kötü degil. Film izlerken gayet net bir goruntu aliyorsun DVD kadar kaliteli olmasada tatmin edici. Eger monitorden izlemek yerine daha buyuk ekranda film izlemek istiyorsan bence denemelisin. Hiçte pişman olmayacaksin emin ol.
  • Al bitane DivX player miss gibi.. Voxline ler fln var 90tl ye. PC den çok daha iyi görüntü vereceğine eminim. en azından PCyi meşgul etmez ve kablo vs karmaşasına da gerek olmaz.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ufukman

    Al bitane DivX player miss gibi.. Voxline ler fln var 90tl ye. PC den çok daha iyi görüntü vereceğine eminim. en azından PCyi meşgul etmez ve kablo vs karmaşasına da gerek olmaz.


    +1 ben de Voxline aldım canavar gibi memnunum F/P de cok iyi... Ama nasıl yapıldıgını bilmekte gerekli olabilir...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.