Şimdi Ara

PC133 CL2 non-parity SDRAM UDIMM--ne alıcam?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bende 2001 yıllarına ait bir ibm var. 128 mb olan ram ini 256 ile değiştirmek veya 128 daha eklemek istiyorum.

    bilgisayarın web sitesine baktığımda (PC133 CL2 non-parity SDRAM UDIMM) şeklinde tanımladı ürünün ram tipini. ayrıca kingston un web sitesinde de extradan 168-pin şeklinde bir tanımlama gördüm(benim makine için değil). ve oradan bu modeli alacak olursam da 128 mb bile, bildiğim ramlarin 2 katı fiyata sahip. benim makinenin bu pin denilen özelliğini bilmiyorum. yazılan sadece PC133 CL2 non-parity SDRAM UDIMM


    gerçekten önemli olup olmadığını bilmediğim udimm non-parity ve pin vb. özelliklerini de göz önüne alarak(gerek yoksa, almadan)
    bahsettiğim tipteki makinaya uyumlu olacak normal fiyatta ne tür bir ram önerirsiniz? neredeyse hiç birşey bilmeyen birine anlatıyor gibi yapın. mümkünse son adım olarak alacağım modelin ismini de yazarsanız sevinirim. teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlemsen -- 4 Kasım 2006; 22:52:02 >







  • Anakartın ve üzerindeki ramin markasını yazarsan iyi olur. Zaten ramin sıfırını bulmak neredeyse imkansız şu anda bildiğim kadarıyla sd ram üretimi yapan kinston ve hi-level var elindeki ramin markasına bakarak aynı marka bir 128 daha bulabilirsen iyi olur bulamassanda güvendiğin ikinci el satan bir yere 128 vererek fiyat farkıyla bir 256 alabilirsin elindeki anakartta farklı bir sd ram kullandıklarını sanmıyorum birçok büyük firmanın anakartlarını gördüm farlı bir ram kullanmamışlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.