Şimdi Ara

PCL - Polycaprolactone Türkiye'de nereden alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir miktar PCL'a ihtiyacım var ama Türkiye'de nerede satılır? nasıl alınır? hiçbir bilgi bulamadım. Lütfen bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?


    Pek çok yerde uygulama imkanı bulunan PCL'i bilmeyenler için kabaca açıklayayım. Ben de bir kaç DIY sitesinde karşılaştım son derece kullanışlı zehirsiz bir plastik ürünü. Bir miktar sıcak suyun içine parçacıklarını bırakıyorsunuz yumuşak bir hamur kıvamına geliyor daha sonra istediğiniz şekle (bir kalıp yardımıyla veya elinizle) sokup sertleşmeye bırakıyorsunuz. Kasa modifiyesi için kullanmayı düşünüyorum.

    örnek bir video







  • eBay co uk 'den satın aldım 500gr. kargo dahil 43TL civarına mal oldu.
  • Nasıl birşey olduğunu ve yaptıklarını bizimle paylaşırsan, bilgi sahibi oluruz biz de.
    Kolay gele.
  • Tabi ki paylaşırım. Eminim bu materyal sayesinde herkes çok mutlu olacak. Düşünsenize kendinize özgü tasarımlar yapıyorsunuz... özel cpu ducktingler, özel soğutma sistemleri, kasalara akıllara zarar önyüzler vs. vs.

    Bu arada şunu da belirteyim PCL 60-62 derece celcius civarında erimeye başlıyor. Yani şekil verip oluşturduğunuz parça daha sonra yine bu sıcaklıklarda hamurlaşacaktır. Bu ürünün yeniden kullanılabilirliği anlamına geliyor o açıdan güzel. Ancak benim düşündüğüm gibi işlemciler gibi ısı kaynaklarının yakınlarındaki performansından da endişelenmiyor değilim deneyip, görüp sonuçları paylaşırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.