Şimdi Ara

Pearl 9105 Aldım (Samsung i5700 mü Almalıydım) :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hepsiburada'dan 500 TL'ye aldım. Piyasaya göre fiyatı uygun. Acaba iyi mi yaptım kötü mü yaptım :)
    Android'li Samsung i5700 mü almalıydım diye soruyorum kendi kendime :) Bu tür telefonlara pek merakım olmasada artık "eski" telefon miladını doldurduğu için alıyorum. Almışkende bir işe yarasın bari :) O yüzden kararsız kaldım.

    Fiyatları aynı. Özellikleri birbirine yakın. İşletim sistemi en büyük fark. Hiçte kullanmadığım için ikisini de sadece okuduklarım ve F/P yönünden karar verdim. Sizlerin de düşüncesini öğrenmek isterim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kopete -- 3 Ağustos 2011; 11:52:07 >



  • cihazi begeniyorsaniz tarzi size uyuyor ise gayet iyi yapmissiniz ve iyi fiyata almissiniz sonucta suan 8520 in satis fiyati ile neredeyse ayni rakama daha ustun ozelliklere sahip bir bb modeli almissiniz
  • yorumunuzu degidtirdiginiz icin bende bikac birsey eklemek istedim blackberryler kendine has tarzi ve isletim sistemi olan cihazlar ve bu cihazlarin internet agirlikli tum ozelliklerinden faydalanabilmek icin kendi internet veri hizmeti olan bis paketi kullanmak gerekiyor.kisaca bu cihazlarin tadi bis ile cikiyor diyelim.i5700 ise eskide kalmis bir cihaz android os platformunda.eger f/p olarak sorarsaniz bende cihazi ne amacla kullandiginizi sorarim?mesela 5700 degilde f/p olarak bu cihaz yerine bir samsung galaxy gio tercih etmekte cok guzel bir secim olabilirdi,cok kullanisli bir cihaz.
  • Evet daha açıklayıcı olsun diye değiştirdim. Aslında cihazı mesaj, konuşma ağırlıklı kullanacağım. Wi-fi ile internete de bağlanabilirim. Ama tabi telefonda farklı özellikler olunca insan sıkıldıkça kurcalamak ister :) Yani kullanmaya başlayınca işin eğlence kısmı da önemli olur. Aslında bu telefonu seçmemin esas nedeni sıkıldığımda veya bana işe yaramaz geldiğinde uygun fiyata aldığım için daha az zararla satabilme düşüncesi :) Okuduklarıma bakarak(forumlara) android bis'ten daha enlenceli görünüyor.
  • 8520 mi 9105 mi
  • tabiki 9105
  • bende hepsiburada dan sipariş vermeyi düşünüyorum. sizin ki beyaz renkmi memnun musunuz? Şarjı ne kadar gidiyor? en az ve en çok? birde siparişinizi hemen getirdiler mi?
  • hepsiburada daki fiyat çok uygun tabi ki..hemen alın derim.samsunga bakmayın bile. hata edersin.şarjı ortalama kullanıma baglı olarak 2-3 gün gidiyor.
  • Bende bu telefona bakıyordum hepsiburadada çok uygun görünüyor fiyat arkadaşlar sabah baktığımda 479 tl olan telefon 499 olmuş şu anda bu da nasıl bir fiyat değiştrme anlayışıysa artık neyse telefon hakkında ki görüşleri özellikle bu özelliği çok kötü gıcık oldum falan tarzında yazarsanız iyi olur Birde bazı yerlerde operatörlerin cepnet paketleriyle nete bağlanamadığı falan yazılmış biraz saçma geldi banada 3 g zaten o demek değil mi telefon 9105 3g diye lanse ediliyor zaten...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.