Şimdi Ara

PEGASUS +8KG BAGAJ İÇİN 4024 TL (503 SAR) ALDI.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 13.12.2023 tarihli QYA7AG PNR Cidde-Sabiha Gökçen Uçuşum için +8kg ek bagaj için fişte olduğu gibi 503 SAR ücret alındı. Pegasus bilet sitesinden baktığım da uçuşa 3 saatten fazla olmasına rağmen alınacak ücretin kg/5 EUR olması gerektiği apaçık yazmasına rağmen, fazla ücret alınarak bir bilet parası benden 503 SAR (4024 tl) alındı. Hayatım boyunca artık PEGASUS ismi gördüğümde uzak duracağım. Tüketici hakem heyetine başvuru yapacağım sonucu bakalım ne olacak.

    #pegasus #şikayet

    PEGASUS +8KG  BAGAJ İÇİN 4024 TL (503 SAR) ALDI.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamangaribi -- 23 Aralık 2023; 10:55:13 >







  • Selamlar,


    Umre dönüşü yolculukta mı fazla bagaj için para ödediniz hocam?

  • careemm kullanıcısına yanıt

    Aleykümselam, aynen maalesef hocam.

    Ekstra 8kg için prosedürde 2000 TL civarı alması gerekirken 4000 bin aldılar. Sistem falan işlemiyor orda. Bakalım Pegasustan cevap bekliyorum iade yapacak mı

  • quote:

    Orijinalden alıntı: zamangaribi

    Aleykümselam, aynen maalesef hocam.

    Ekstra 8kg için prosedürde 2000 TL civarı alması gerekirken 4000 bin aldılar. Sistem falan işlemiyor orda. Bakalım Pegasustan cevap bekliyorum iade yapacak mı

    Kafileyle, grupla gidilen Umre dönüşü fazla bagaj için Pegasus'a para kaptırmakta ne bileyim biraz garip olmuş. 


    Medine Havalimanında 2 çocuklu 4 kişilik bir ailenin 7-8 koca valizi, bir o kadar kolilerce hurmayı bagaj haklarını fazlasıyla aşmış olmasına rağmen bagaj hakkını az kullanmış olan diğer yolculardan karşılayarak götürdüklerini gördüm. Valiz sırasında herkes birbirine yardım ediyordu. Kafilede fazla bagaj hakkı olan birisinden rica etmeyi deneseydiniz, muhtemelen bu durum yaşanmazdı. Tek kuruş para ödemeden diğer yolcu adına fazla bagajınız gönderilir, uçaktan indikten sonra da valiz bandından alırdınız.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi careemm -- 23 Aralık 2023; 12:33:10 >




  • Sizin dediğiniz kg/5 euro fiyat internet, mobil uygulama ve seyahat acentelerinden alındığında geçerli.


    Pegasus'un bagaj kurallarında ekstra bagaj ücretinin İnternet ve mobil uygulama üzerinden alırsanız daha uygun olduğu, Havaalanındaki ekstra bagaj ücretinin daha yüksek olacağı yazıyor. Ücretin uçuşlara göre değişiklik gösterebileceği de yazıyor.


    Tüketici hakem heyetine başvurarak bir sonuç alamazsınız.


    Bu konuyu görenlere tavsiyem . "Belki check-in sırasında bir şey demezler, yırtarım" diye düşünmeyin. Valizinizi önceden tartın. Uçuşa en az 3 saat kala ekstra bagaj hakkınızı internetten veya uygulama üzerinden satın alın. Havaalanındaki ücretler çok daha yüksek.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.