Şimdi Ara

Pegasus tan Erken Bilet Aldım Kazıklandım. Nasıl Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Pegasus Havayollarından 11.04.2013 tarihinde 29.04.2013 günü için gidiş-dönüş bilet aldım. Toplam fiyat 230 tl idi. 15.04.2013 tarihinde aynı gün için olan bilet fiyatlarını kontrol ettiğimde toplam fiyat 178 tl ye düşmüş.Erken bilet almama rağmen yüksek fiyattan bilet satın almış oldum. Müşteri Hizmetlerini aradım mantıklı bir cevap veremedi.Daha önceden rezarvasyon yaptırmış olanlar iptal etmiş olabilir dedi. Sonra da ucuz olan biletler için kampanya başlamış. Sizin biletiniz süper bilet gibi saçma sapan şeyler anlattı.Kısacası sizi bir güzel kazıkladık diyor. Mağduriyetim giderilmedi.Benden 4 gün sonra bilet alanlar 52 tl lik bir kar ediyor. Biletimi erken aldım. Zarar ettim. Reklamlarda erken bilet alımlarında indirimlerden yararlanın gibi yanıltıcı bilgiler veriyorlar. Bilet alırken bir kere daha düşünün derim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakonic -- 4 Eylül 2016; 22:28:32 >



  • Öncelikle geçmiş olsun. Sizin aldığınız gün fiyatları odur, sizden daha önceden bileti alan kişi 178 liraya almıştır, biletini iptal edince kişi, havayolu şirketi tekrar o fiyattan satılığa çıkarmıştır. Her kişinin başına gelebilecek olay, tekrar geçmiş olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke dediğiniz gibi olsa hemen ikna olacaktm ama öyle değil maalesef. Çünkü birincisi benim aldığım bilet gidiş dönüş gidiş tekiler iptal ettti diyelim dönüştekilerde mi iptal etti fiyatlar birden düştü. İkincisi de benim biletim 29 nisan bugünden önceki ve sonraki günlere ait biletlerin fiyatları da anormal seviyede düşmüş.28 nisan Pazar 21.55 uçagının bilet fiyatı 400 e yakındı.Şimdi ise 209 tl. Ben dün müşteri temsilcisini aradığımda fiyatları genel merkezin değiştirdiği ve kampanya vs bir şeyler anlattı. Madem kampanya var internet sitelerinde neden bu kampanya ile ilgili bilgi yok.
  • Evet şirketin yaptığı bir kampanya olabilir. Adımıza üzüldüm herkesin başına gelebilecek bir olay. Erken biletin dezavantajida varmış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pek kazıklanmak gibi olmuyor, genelde böyle oluyor,fiyatlar sürekli değişiyor.Yani adamların size paranızı geri ödeme gibi zorunluluğu yok onlar bir çakallığını buldurup kılıfına uydurur işi.
  • bu tarih değişmeme olayını da anlamıyorum, geçen sene kıbrıs dan dönüş için bilet aldım, uçuş gününe iki ay daha vakit olmasına rağmen programım değiştiği için biletimi iki gün sonrasına almam gerekti, arayıp gerekli fiyat farkını ödeyerek bileti iki gün sornasına almak istediğimi söyledim. aldığım cevap: imkansız!

    neymiş, yeni bilet almam gerekiyomuş, arkadaş daha iki ay var uçuşa yahu iki ay iki! illa sıfırdan bilet aldırdılar. dünya kadar para boşuna gitti.
  • muhtemelen uçak dolmayınca bilet fiyatlarında indirime gittiler...hem bu sebeple, hem de işyeri durumundan dolayı son 4-5 güne kadar bilet almam...şimdiye kadar da hiç tüh beee keşke erken alsaydım dediğim olmadı...geçen yaz ağustos ayında bir gün önceden istanbul-bodrum biletini 69 liraya atlasjetten almıştım...
  • Pegasustan bende 20 temmuzda bilet aldım. Ekrandan izlerken birazda cookilerden dolayı sürekli arttırarak son 3 koltuk kaldı seklınde yazı cıkarttılar. 240 tl ye aldıgım bilet biraz önce baktıgımda 160 tl ye düşmüştü. müşteri hizmetleri kesınlıkle mantıklı acıklama yapmıyor. laf kalabalıgıyla konuyu kapatıyor. bir daha pegasusmu ASLA...
  • 62 liralik sabiha gokcen- ankara bileti odemeye gelince 100 yapiyorlar. Vergiyi anladik da 7 TL check in fee neyin nesidir yahu? Bununla kalsa iyi on koltuklar haliyle extra 24 tl gibi. En arka koltugu seciyorum 19 TL koltuk ucreti aliyor. Normal koltuga para mi istenir Allahsizlar.

    Gecen yaz hollanda dan sabiha gokcene uctum, koltuk arkalari ayak izleri pencere kenarlari pisti. kabin sorumlusu gorunumundeki eleman ingilizce anonslari turk aksaniyla ipadden nefes bile almadan okuyup bitirdi, haliyle hicbisey anlasilmiyordu. Bitirir bitirmez eline pos cihazi ve menuyu alip geldi. pogaca kadar sandevic 9 euro, kutu kola 4 euro

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben geçen hafta 2 kişi toplam 800 TL'ye bilet aldım 1 saat sonra 500 TL'ye düştü. Hukuki olarak herhangi bir hakkınız yok.
  • Evet kampanyadır
  • Pegasus'tan bilet almadan önce bilgisayarınızdaki çerezleri silerseniz bilet fiyatları en düşük haline döner. Pegasus'un kullandığı parametrelerde bilet fiyatına ne kadar bakarsanız o kadar artar ve size "fiyatlar daha da artmadan hemen alayım" imajı doğurur.
  • hortlatiym konuyu anadolujet 150 tl olan bilet sayılı gün kala 90 oldu.Mafya düzeni tutturduğu fiyata satıyor. Daha da tercih etmem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.