Şimdi Ara

PEJO PARTNER Tepee & YENİ Tepee Family (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
320
Cevap
0
Favori
173.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • koru_06 iyi dileklerin için teşekkür ederim. Daha iyisi sizin olsun.
    28 Şubat 2009 tarihinde (2 gün önce), net olarak 33.250 TL'ye aldım.
    Ayrıca park sensörüde var araçta, siyah olduğu için fotoda gözükmüyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rayen -- 2 Mart 2009; 11:49:00 >
  • PEKİ STANDART DONANIMININ HARİCİNDE NE TAKTIRMIŞTIN
  • EVET YA PARK SENSÖRÜNÜ FARKETMEDİM VE ARABAYIDA TEK OTODAN ALDIN SANIRIM ?
  • Evet Tekotodan aldım.
    Araçta standard donanımın dışında tavan barları, bluetooth araç kiti var. Yalnız bunlar fabrika çıkışlı geldiği için opsiyon olmasına rağmen zorunlu olarak almak zorunda kalıyorsunuz. Yok istemem derseniz bunları, sizin istediğiniz özellikte araç fabrikadan çıkıncaya kadar beklemek zorunda kalacaksınız. Ben 4 ay gibi bir süre beklediğim için artık sabrım kalmadı işime yarasa da yaramasa da aldım gitti.
    Ben bluetooth araç kitini istememiştim. Çünkü, çok fazla telefonla konuşan biri değilim. Üstelik araç kullanırken kim ararsa arasın duruncaya kadar yanıt vermezdim. Ailemden birisi ararsa da kenara çekip durur öyle konuşurdum. Bu yüzden gereksiz diye düşünmüştüm. 400 TL fazladan vermek zoruma gitmişti açıkcası ama, test edince iyi bir şey olduğunu anladım.
    Karter koruma ve park sensörünü hediye olarak serviste taktılar, ek olarak da paspas ve trafik setini de hediye ettiler.

    Not: Güvenlik paketini söylemeyi unutmuşum. (Esp, Asr, Hill Holder) Oysa sırf bu paket için 4 beklemiştim. Yaşlılık belirtileri başlamış bende.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rayen -- 2 Mart 2009; 12:35:32 >




  • ya bende almayı düşünüyorum tabi ki pederi ikna edebilirsem ama büyük bi ihtimalle alırım. az önce tek otoya uğradım 2 tane 110 luk vardı ellerinde ama renkleri hoş deil. bende siyah yada metalik gri düşünüyorum ve tabi en full olanından almışken tam olsun yani dimi.
  • Eğer ticari amaçla kullanılmayacaksa 90 HP premium yeterde artar bile. Ancak bu sefer de premium pack'in sahip olduğu extra özellikler olmayacak örn: digital klima, boyalı tamponlar vs. gibi.
    90 lık premium packler gelmediği için 110 luk almak çok daha mantıklı. Ben bu konuda çok hesap yaptım. Aldığınız hiç bir özellik boşa gitmiyor. Parasını hak ediyor. 90 lık ile 110 luk arasında ki, motor farkı 1.800 Tl ye geliyordu. Bence değer bir rakamdı.
    Bence mutlaka Emniyet paketini alın. Esp nin yararını tartışmayız bile. Ama Hill Holder harika bir özellik. Aracı yokuşta geri kaçırırım korkusu kalmıyor. Tabii 2 saniye süre ile. Hakikaten 2 saniyemi diye denedim. Ayağımı frenden çekip bekledim 2 saniyeden (bana 4 saniye gibi geldi) sonra araç hafifçe geri kaçtı. Zaten 2 saniyede yeterli süre kalkış için.
    Renk konusuna gelince bende ısrarla aliminyum gri beklemiştim. Ancak bu süre içinde oğlum sürekli herkezde gri araba var biz siyah alalım farklı olsun diye söylendi durdu.
    Bizim amacımız zaten çocuklarımızı mutlu etmek, o yüzden siyah oldu. Şimdi de, iyi ki siyah olmuş diyorum. Daha bir farklı duruşu var.
    Umarım gönlünüze göre bir araca sahip olursunuz. Tek Oto da satış temsilcisi Özkan Özgün Bey var.
    Çok ilgili bir arkadaş size her türlü açıklamayı sıkılmadan yapıyor. Onunla görüşmenizi öneririm.




  • ÖNERİN İÇİN ÇOK SAOL ZATEN BİZDE TEK OTO İRMASIYLA ÇALIŞIYORUZ ONLARIN PERSONEL TAŞIMACILIĞINI YAPIYORUZ ARAÇ KONUSUNDA Bİ SORUN ÇIKARACAKLARINI SANMIYORUM YARDIMCI OLURLAR BÜYÜK Bİ İHTİMALLE

    PEKİ BU ARAÇLARDA İZOLASYON NASIL YANİ DIŞARDAKİ SESİ İÇERİ ALIYORMU ?
    BU ARAÇLARDA 308 MOTORU VARMIŞ
  • Evet araçlarda 308 motoru var. Bana söylenen aracın 308 platformu üzerine kurulu olduğu.
    Ses alma durumu konusunda net bir şey söyleyemem. Uzun yola gitmeden anlaşılacağını sanmıyorum. İki günde 38 km yaptım henüz. Ancak, Ümitköy'den Eryaman'a otobandan geldim, herhangi rahatsız edici bir ses duymadım. Test sürüşünü de Migros'un arkasındaki yokuşlarda yaptığım için, çok fazla da süratli olmadığım için ordada bir ses duymadım.
    Bu konuda en net sonucu uzun yolda deneyerek söyleyebilirim. Ayrıca bu ses seviyesi kişiye göre de değişebiliyor. Bana çok gelen ses, size az gelebiliyor. Bence göreceli bir kavram bu ses durumu.
    Genel olarak araçtan memnunum. Artılarını ya da eksilerini zaman gösterecek.
  • rayen arkadaş, aracın resimlerini koyunca bakıyorumda herkes hayran kalmış:) tebrik üstüne tebrik:)
    bak kullandıkça nasıl kullanışlı nasıl güzel olduğunu daha iyi anlayacaksın.. siyah renk'te pişman olmassın demiştim bak haklıyım dimi:)
    hill holder özelliği güzel demişsin aynen seninle bu fikre katılıyorum gerkeçten çok iyi bir özellik.. hatta buna alıştım yarın öbür gün başka bir arabaya binince, alıştık ya rahatlığa ne zor gelir walla:)
    araçla birlikte gelen opsiyonlar çok güzel.. şimdi mesela bayi'ye git benim aracımın premium pack model'i yok. türkiyeye bir dahada gelmeyecekmiş. ama tüm özellikler şahane, ama hala şu bluetooth kitine alışamadım ne bileyim telefonu kulağıma götürmesi daha iyi geliyor. (o kadarda rahata alıştırmayalım kendimizi:)
    neyse rayen arkadaş, allah kaza nasip etmesin kimseye. sonuçta emek verilerek alınan araçlar..




  • Bende bugün ders yok diye, gün boyu kullanım kılavuzunu incelemekle geçirdim. Tabi bu arada diğer konu başlığında yapılan eleştirilere laf yetiştirmekle uğraştım.
    Kendimi birden fanatik gibi hissettim. Oysa her türlü fanatikliğe karşı biriyim.
    Neyse asıl ben sana bir soru sorayım da huzur bulayım.
    Bu aynaları elektrikle kapatma diye bir konu var kılavuzda, amma velakin bir türlü beceremedim. Bir yerde mi hata yapıyorum. Yoksa o fonksiyonun yol bilgisayarında tanımlanması mı? gerekiyor.
    Sen bu aynaları katlamayı başarabildin mi?




  • hiç sorma rayen arkadaş, diğer konu başlığında ortalık toz duman maşallah ne caddy'ci varmış memlekette haberimiz yok:)
    aynaları ben normal el ile komple kapatıyorum, yoksa kendi elektrikli şakk diye kapanıyor benimmi haberim yok:) gerçekten senden duydum.. birde şu var kullanım kitapçığında avrupa modelininde özellikleri yazıyor. belkide onu okumuşsundur. avrupa modelde var ama bizde yok:) aracından memnunsun demi?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: darkboys

    hiç sorma rayen arkadaş, diğer konu başlığında ortalık toz duman maşallah ne caddy'ci varmış memlekette haberimiz yok:)
    aynaları ben normal el ile komple kapatıyorum, yoksa kendi elektrikli şakk diye kapanıyor benimmi haberim yok:) gerçekten senden duydum.. birde şu var kullanım kitapçığında avrupa modelininde özellikleri yazıyor. belkide onu okumuşsundur. avrupa modelde var ama bizde yok:) aracından memnunsun demi?

    Elbette herkez sahip olduğu aracı övecek, ama överken başkalarını dövmeyecek. Neyse biz kendi aracımızı tanımaya çalışalım.
    Şimdi kılavuzda katlanma konusuda ayrıntılı açıklama var. Ama bizim araçlarda mı? yoksa avrupadaki araçlarda mı? bu konuda bir açıklama yok. Bu kılavuzların bize nasıl geldiğini biliyorum. Orjinal dilde yazılan kılavuz bir tercüme ekibine teslim ediliyor onlarda ne var ne yok tercume edip geri veriyorlar. Burdaki dağıtımcı da bastırıp dağıtıyor.
    Teslim alırken servistekilere de sordum o anda var mı? yok mu? cevap veremediler araştırıp haber veririz dediler.
    Çok önemli bir özellik değil ama varsa niye kullanmayalım değil mi?




  • TAM BİR AİLE ARABASI OLMUŞ AMA FİYAT BİRAZ PAHALI KALMIŞ.FİYATI DÜŞERSE CADDY E RAKİP OLABİLİR.SELAM
  • SLM ARKADAŞLAR YA Bİ ŞEY SORMAK İSTİYORUM OVERBOOST NEDİR?
    TEPELERDE VARMI? VARSA HANGİ MODELLERİNDE VAR?
    VE BU OVERBOST OLAYINI DENEYEN VARMI? NE İŞE YARA BU VATANDAŞ :
  • BAYZIDA ÇOK GÜSEL YAAFFFF

     PEJO PARTNER Tepee & YENİ Tepee Family
  • Tam bu araçtan almayı planlarken kriz patlak verdi hevesimiz içimizde patladı
  • BİZİM GRUP İPTAL OLMUŞ HERALDE KİMSECİKLER YOK:D
  • TEPEE CİLER HERKES ARABASINI RESMİNİ EKLESİN YAAFFFF
  • quote:

    Orjinalden alıntı: koru_06

    SLM ARKADAŞLAR YA Bİ ŞEY SORMAK İSTİYORUM OVERBOOST NEDİR?
    TEPELERDE VARMI? VARSA HANGİ MODELLERİNDE VAR?
    VE BU OVERBOST OLAYINI DENEYEN VARMI? NE İŞE YARA BU VATANDAŞ :
  • quote:

    Orjinalden alıntı: koru_06


    quote:

    Orjinalden alıntı: koru_06

    SLM ARKADAŞLAR YA Bİ ŞEY SORMAK İSTİYORUM OVERBOOST NEDİR?
    TEPELERDE VARMI? VARSA HANGİ MODELLERİNDE VAR?
    VE BU OVERBOST OLAYINI DENEYEN VARMI? NE İŞE YARA BU VATANDAŞ :



    Overboost geçici tork artışı demek. Şöyle anlatabiliriz. Sıkıntılı bir durumda kaldınız sollama gibi, bu durumda gaza yüklendiğinizde size fazladan bir tork artışı sağlayarak ani hızlanmanızı sağlıyor. Ve olumsuz durumdan kurtulmanıza yardımcı oluyor.
    110 Hp tepee lerde var, diğerlerinde yok. 110 Hp de normal tork 240, overboost ile anlık 260 a çıkıyor.
    Henüz deneme fırsatım olmadı. Araç evin önünde üç günde toplam 41 km.




  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.