Şimdi Ara

Pelet soba tavsiye olunur...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • yurtdisindayim ve isinmak icin gecen sene 330 euro bu senede 250 euro aylik (12 ay boyunca sabit sene sonu hesaplaniyor artisi eksisi geri odeniyor yada fazlasi aliniyor) neyse bu seksen euroluk dususu icin bir cok petegi iptal ettim ve ya kistim ama isinma olayi yarim yapcalak oldu.
    taki pelet sobayi ogrenene kadar ,
    yaklasik bir ay once aldim 1400 euro ya bir ay icinde 75 euroluk pelet yaktim ve hesaplamalarima gore aylik odemem 225 lere dustu buda senede yaklasik 300 euro yaparki bu yaklasik bir aylik kullanim sonucu olan degerlendirme. yani nerden baksan iki sende soba kendini amorti ediyor. ayrica doya doya isinmada cabasi.
    kullanimi cok kolay ve akilli bir urun. uzerindeki elektronik beyinle hergunun hersaati istediginiz zaman yanip kendisi sonebiliyor. sizin yapmaniz sadece pelet yuklemek ve arada bir kulunu temizlemek oda cok kolay( ozellikle bu is icin elektrikli supurgeler var onunla iki dakika).
    tek kotu tarafi az biraz ucuz mal oldugundan (ki iyileri 2500-3000 euro ) biraz vantilatirlerinin sesli calismasi ama mutfakta oldugundan ve aliskanlik yaptigindan pek oyle rahatsiz etmiyor..
    ben aldim yuzde yuz memnunum tavsiye ederim...







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.