Şimdi Ara

Pendik Lazer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Lazer epilasyon; istenmeyen tüylerden kalıcı olarak kurtulmanın en hızlı ve en sağlıklı yoludur. Lazer epilasyonda kullanılan lazer ışığının dalga boyu melanin pigmenti tarafından emilme özelliğine sahiptir. Soğutma sistemli lazer tekniği ile yapılan lazer epilasyon ile ışık cilde zarar vermeden kıl kökünde ısıya dönüşerek kılların zayıflamasına ve yok olmasına neden olur.

    Pendik Lazer de, en çok tercih edilen ve en etkili yöntem olan Alexandrite Lazer Epilasyon kullanılmaktadır. Lazer Epilasyon da temel amaç, lazer ışınını doğru dozda kıl köküne ulaştırarak, tekrar kıl üretemeyecek şekilde hasar verdirip kıl hücresinin tahrip olmasını sağlamaktır. 4-8 seans aralığında tüylerin %90 kadar azalma olduğu görülmüştür.

    Pendik Lazerde bulunan Alexandrite ve Nd: Yag lazer sistemleri birbirini tamamlayıcı olarak kullanılıp maksimum etki hedeflenir. Her cilt ve kıl yapısına etkili farklı lazer sistemleri kullanıyoruz. Pendik Lazer ve Ümraniye Lazer merkezlerimizde size kalıcı bir sistem olan Lazer ile Epilasyon işlemini yaparak tüylerinizden kurtulmanız için çözümler sunmaktadır.

    Pendik Lazer Epilasyon ve Ümraniye Lazer Epilasyon merkezlerimizde size özel seanslarla kaliteli bir hizmet sunmaktayız. Güler yüzlü ekibimiz ve ilgili personelimizle size en iyi hizmeti vermek için her geçen gün hizmet kalitemizi yükseltiyoruz.

    Pendik Lazer Epilasyon, müşteri memnuniyetine önem vererek ihtiyacınız olan; lazer epilasyon hizmetini en iyi şekilde sizlere sunacaktır.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.