Şimdi Ara

Penis eğriliği sorunu olanlara yardımcı olabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Erkeklerin bir çoğunda doğumsal yada sonradan olma peniste eğrilik sorunu var. Bu eğriliğin derecesine göre cinsel ilişkiyi engelleyebilir engellemeyebilir. Benim doğumsal 45 derece penis eğriliğim vardı ve ilişkiye girmemi engelliyordu. Bunun çözümü ameliyat arkadaşlar. Ancak bu ameliyatı yapan doktorlar genelde özel hastanelerde oluyorlar 10 15 bin tl fiyat ile düzeltiyorlar. Ben bu ameliyatı devlette tecrübeli bir doçente ücretsiz oldum. Sonuç olumlu tamamen düz oldu. Artık ilişkiye girebiliyorum. Eğer istanbulda iseniz bana ulaşın sizi yönlendirebilirim, boşu boşuna 10 15 bin tl ödemeyi düşünmeyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Merhaba hocam, DM attım, cevaplayabilir misiniz? Birde ameliyatın detaylarını size zahmet buraya yazabilir misiniz herkes faydalansın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle mesaj atmadan önce şunu değerlendirin. Sağlıklı bir şekilde cinsel ilişkiye girebiliyorsaniz, eğrilik dereceniz cinsel ilişki yapmanıza engel olmuyorsa kesinlikle bu ameliyatı olmayı düşünmeyin. Gerek yok. Ameliyattan sonraki süreçte tam ereksiyonda sancılar şiddetli oluyor. İlk bir ay mastürbasyon yapmanız imkansız. Bir aydan sonra yapsanız bile öyle eskisi gibi yapamazsınız hafif yapabilirsiniz. Bu ameliyatın iyileşme süreci 3-6 ay gibi bir süre alıyor. Normal hayata hemen dönersiniz 20 günde ben fitnesa dönmüştüm, çünkü ereksiyonda değil iken hiç bir sorunu yok. Sorun zaten tam ereksiyon halinde. Oda gece uyurken kendiliğinden ereksiyona geliyor ve o sancı uyartiyor sizi. Bu tam ereksiyonda 6 ay geçse bile ağrılarınız kalabilir zira benim 6. Ayımda bile tam ereksiyonda ufak ufak ağrılar oluyordu. Şuan bir seneyi geçti her hangi bir sorunum yok. Eğer egrilik dereceniz az ise hiç düşünmeyin zevkinize bakın boşa bıçak degdirmeyin. Yani takilmayın estetiğe o kadar. Benim 45 50 derece gibi ciddi bir eğriliğim vardı illaki olmak zorundaydım.

    Ha cinsel ilişkiye girmediyseniz hiç, o zaman girene kadar karar vermeyin. Yani bende az eğrilik var girer miyim girmez miyim bilmiyorum diyorsanız gidip pat diye ameliyat olmanızı önermem. Zaten giremeyecek durumda iseniz baya bir eğridir onu kendiniz de anlarsınız doktorda hiç giremezsin der.

    Bu sorunun tek kendinizde olduğunu düşünmeyin. Ben bu ameliyatı olduktan sonra bir çok platformda insanlara anonim yardımcı oldum. Erkeklerde baya yaygın bir durum. Çok mesaj geldi çünkü. Çoğu erkek bunu saklıyor bir omur. Utanıp cekinmenize gerek yok bunun için doktorda. Ama yine söylüyorum siz sağlıklı bir şekilde ilişkiye girebiliyorsaniz bu ameliyatı olmanıza gerek yok. Tavsiye etmiyorum. Ciddi egriliginiz var ve giremiyorsaniz ancak o zaman son çare olarak olmak zorundasınız.

    Yani egriliginiz çok az, ilişkiye giriyorsunuz ama sırf estetik için olmak istiyorsanız karar size kalmış ancak benim yönlendirmem ile hiç bir sorumluluk kabul etmem onu şimdiden söyleyeyim. Her ameliyat gibi bundada risk ve komplikasyonlar var. Doktor için mesaj atarken bana bunları dikkate alıp yazın lütfen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam merhaba, özelden size yazdım bakabilir misiniz?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.