Şimdi Ara

PENTAX FF İLK GÖRÜNTÜLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • pentax ff nin ilk görüntüleri

    http://www.fotokolikler.com/index.php?topic=1553.msg15883;topicseen#new

     PENTAX FF İLK GÖRÜNTÜLERİ


     PENTAX FF İLK GÖRÜNTÜLERİ


     PENTAX FF İLK GÖRÜNTÜLERİ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysf044 -- 26 Ekim 2015; 13:45:56 >







  • aşırı derecede tatlı bişi görüntüsü ya, içerik, performans ve en önemlisi fiyatını görmek lazım tabi:)
  • Klasik pentax gövde yapısını değiştirmemesi çok iyi olmuş, dolu bir ff olduğu görünüşünden belli ediyor kendisini sadece ekran pek olmamış gibi fazla yer işgal ediyor. Gerçekten faydalı olacakmı hareketli ekranın göreceğiz çünkü nikon D750 gövde de pek cezbetmedi kullanıcıları.

     PENTAX FF İLK GÖRÜNTÜLERİ
  • ağır bir makineye benziyor.
  • Efsane görünüyor, aksine ekranı çok beğendim ben, hareketli ekran her zaman tercihim olmuştur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben çok çok beğendim Eskiden çift tekerli esprisi yapardık maşallah bu 18 tekerli TIR gibi olmuş.. Tank gibi gözüküyor özellikleri dört gözle bekliyorum.
    Üzerindeki 24-70 lensi de görmek gerek
  • Efsane fotoğraflar çekileceğine eminim bu makina ile. Kendine has özel bir karakteri mutlaka olacaktır her pentax makine gibi.

    Olay boyut konusuna gelince ise işte orada sıkıntı başlıyor. Boyut ve ağırlığı dert etmeyecekler için güzel ve karakterli bir seçenek.
  • Bakalım af hızı ve kararlılığı nasıl olacak bu güne kadar Pentax makine almamamın en önemli nedenleriydi bunlar. Bu sefer tamamasa o zaman listeye girer benim için
  • herkes ekranına takmış ama bence yakından bakınca ve pratşkta çok kullanışlı bir ekran olacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Asarhaddon

    Bakalım af hızı ve kararlılığı nasıl olacak bu güne kadar Pentax makine almamamın en önemli nedenleriydi bunlar. Bu sefer tamamasa o zaman listeye girer benim için

    Bence pentax a gönül rahatlığıyla dönebilirsiniz.

    Af hızı ve kararlılığı çokça dillendirilen bir konu ancak bence diğer markalarda da görülen bir olay. Biraz 2006 model makineleri yüzünden pentaxın adı çıkmış gibi geliyor bana. 2009 dan sonra işler çok değişti.

    Gündüz arkadaşın Canon 7d cihazıyla çocukların gösterisini çekerken af kaçırdığı çok fotoğraf oldu. Üzerinde 24-70mm takılıydı.
    Geçenlerde 7D mark II almış olan bir arkadaşın suya dalış yapan kuş fotoğraflarına baktım. Eklediği fotoğrafların hepsinde af bozuktu.
    Yine işi sağlama alalım diye canon 650d ile de arkadaşın düğününde çekim yaptım. Sıkıntı yaşayınca k20d+ tamron 17-50 yi kullanmaya başladım. 650d+kit lens ten farklı bir sonuç yoktu.

    Ayrıca ben pentaxın en yavaş af ye sahip cihazlarından hızlı af li cihazlarına kadar çoğunu kullanmışımdır. Cidden "af yüzünden bu makineyi değiştirmeliyim" diyeceğim bir durum yaşamadım. Pentax k7 den sonra çıkan makineler cidden başarılı.

    Tabi amatör kullanıcıyım. Basketbol maçını çekmiyorum. Çektiğim en hareketli objeler tiyatro yada gittiğim drift/drag gösterileri.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumu -- 25 Ekim 2015; 18:53:09 >




  • Kendi adıma daha önce kullandığım 550D'nin ara sıra ve 6D 'nin af kaçırdığına ise pek az şahit oldum gerçi 50 1.8 kaçırıyordu ama diğer kullandığım lensler olan 50 1.4 17-35, 70-200 ve 6D ile orta noktayı kullanarak (malum crosstype) üzerime dört nala gelen at arabalarını çektim kaç kere, Af kaçırdığına çok az şahit oldum Pentax için K5 hatta II için bile bunlar söyleniyordu en son K3 ile halletti dediler ama hala Canikon seviyesinde değil deniliyordu. Mesela denediğim bir k5'te neredeyse tüm çıktılar sorunluydu (gerçi çok fazla çekim yapmadım ama) Dediğim gibi umarım bu makine de bu sorunlar olmaz Çünkü limited lensleri ve tabi ki FF Pentax'ı bende çok merak ediyorum
  • Bence hala af konusunda biraz geriden geliyor hizlilik tan ziyade kararlik problemi var ben nikon d600 kullandigim zaman karanlikta bile af hizliydi k5 te sorun vardi birdemkullandiginiz lenste önemli k3 ve 20-40 limitet lensi kullandigim zaman karanlikta bile netlemede hizli problemsiz netliyordu nikon d600 kadar olmassada af si hizli ve kararli ben devamli söylüyorum eger manzara ve potre cekiyorsaniz pentax fakat kus ve yaris fotografciligi yapiyorsaniz hic bulasmayin derim bakalim ff cikarsa alacagim fakat benim en cok istedigim 16-45 lensin yenilenmesini

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.