Şimdi Ara

Pepsi opet kampanyası (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
191
Cevap
7
Favori
14.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Balıkesir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • metro'dan 260 tl'lik pepsi almıştım.elimdeki 312 kapaktan 220 tl'lik opet şifresi oluşturabildim.son gün sistem gittiğinden giremedim kalan kısmını.maddi olarak 40 tl gibi bir zararım oldu ama elimde 312 tane kutu kola var.her halükarda karlı oldu.fakat dün akşam saat 22.00 sularında benzinlikte şifre kullanmaya gelince binbir türlü rezillik.adamlar 187 tl'lik benzini 15 karakterli toplam 19 farklı şifreyle gireceğini bir anlayınca önce bilmiyorum dedi.dedim 0'a *'a 9'a bas girersin.denedi olmuyor dedi.olur olur bir daha dene dedim.ama ben bu kadar şifreyi giremem dedi.girersin dedim.giremem yarın sabah gelin,arkadaşlar iki kişi olacaklar dedi.ama benzini aldım bak para mara ödemem çeker giderim o zaman dedim, köşeye sıkıştı ve tabi beklenen son eşşek gibi girdi bütün şifreleri yani bu açıdan bakınca da kampanyanın bittiği iyi oldu.benzinlikte tam bir sinir harbi yaşanıyor.ama sakın yumuşamayın kasa görevlisine.koskoca pepsi ve opet 10binlerce tl'lik bedava benzin dağıtacak büyük bir anlaşmaya imza atmışlar,çıkmış bir tane kıytırık pompacı " eee ben bu kadar şifreyi giremem,bilmiyorum cart curt" hoşşşşttt diyorum




  • Unuttuğum 5 adet 9 tl lik şifre buldum şimdi onlarla almaya gidicem ama görevli pek bilmiyor üstüstüne kod girmeyi 9 tl lik alıyorum kodu giriyor sonra bir 9 tl daha alıyorum öyle gidiyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pvp_headshot -- 22 Nisan 2013; 10:56:49 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pvp_headshot

    Unuttuğum 5 adet 9 tl lik şifre buldum şimdi onlarla almaya gidicem ama görevli pek bilmiyor üstüstüne kod girmeyi 9 tl lik alıyorum kodu giriyor sonra bir 9 tl daha alıyorum öyle gidiyor

    Ilk kodu girdikten sonra + ya basip 2 kodu girecek o kadar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakan_80


    quote:

    Orijinalden alıntı: pvp_headshot

    Unuttuğum 5 adet 9 tl lik şifre buldum şimdi onlarla almaya gidicem ama görevli pek bilmiyor üstüstüne kod girmeyi 9 tl lik alıyorum kodu giriyor sonra bir 9 tl daha alıyorum öyle gidiyor

    Ilk kodu girdikten sonra + ya basip 2 kodu girecek o kadar

    teşekkürler hocam ayrı bir alemler




  • Evet beyler kampanya yeniden başladı acele edin

    Detaylara bakın

    KATILIM KOŞULLARI

    Kampanyaya tüm Pepsi 330 ml kutu ve tüm pet şişe (Pet 3 litre, 2,5 litre, 2 litre, 1,5 litre, 1 litre, 450 ml, 330 ml) ürünlerinin kapakları altından çıkan şifreler dahildir.

    Kampanyaya katılmak için;www.pepsiyasatirseni.com,www.facebook.com/pepsiturkiye sayfalarında veya Opet istasyonlarında bulunan kiosklardaki ilgili alanlara GSM numarası ve Pepsi şifresi girilmesi gerekmektedir.. Bu işlem tamamlandıktan sonra, müşteri tarafından ekranda ilgili alana girilen cep telefonuna kısa mesaj vasıtasıyla Opet şifresi ve kazandığı yakıt tutarı iletilir. Bu şifreyi Opet istasyonlarındaki market görevlisine gösterdikten sonra indirimden faydalanılır.

    Aynı GSM numarası ile kampanya boyunca en fazla 25 TL değerinde hediye yakıt kazanılabilir.

    İlgili ekrandaki alana cep telefon numarasını giren herkes telefon bilgisinin Pepsi Cola Servis ve Dağıtım Ltd. Şti. ve Opet Petrolcülük A.Ş. ile paylaşacağını kabul etmiş sayılır.

    Ekrana girilen cep telefonu bilgisinin doğru olmaması ve Opet şifresinin başka bir kişiye gönderilmesi durumunda tüm sorumluluk tüketiciye ait olacaktır.

    Kampanya kapsamında kazanılanacak Opet şifreleri kampanyaya dahil Opet istasyonlarında yapılacak LPG ürünü haricindeki akaryakıt alımlarında kullanılabilir. Tüketici kampanyaya dahil Opet istasyonlarında yapmış olduğu LPG harici akaryakıt alımının ardından cep telefonuna gönderilmiş olan Opet şifresini istasyonda bulunan market görevlisine vermelidir.


    Alınan akaryakıtın bir kısmı Opet şifresi ile ödendikten sonra kalan kısım tüketici tarafından nakit veya kredi kartı olarak ödenmelidir. Tüketici, aynı zamanda bir Opet Kart, Opet Worldcard veya diğer Parolu kart sahibi ise Opet Şifresi ile yaptığı ödeme tutarı için Opet’te geçerli paropuan veya Opet’te geçerli Worldpuan kazanımı mümkün olmayacaktır. Ayrıca, Şifre Puan ile ödenen tutar, tüketicinin Opet Worldcard veya parolu kartında bir kampanya varsa o kampanyanın koşulu için gerekli akaryakıt alımında geçerli sayılmayacaktır.


    (Yani sadece her yakıt alımında sadece en fazla bir cep telefonundan 5tl lik lpg hariç alım yapılabilecek BEN ÖYLE ANLIYORUM)
    Opet’te yapılan her bir akaryakıt alımında sadece 1 adet şifre harcanabilecektir.

    Opet ve Pepsi şifreleri tek kullanımlıktır.

    Pepsi şifrelerinin Opet şifresine dönüştürülebileceği son tarih 10 Ağustos 2013’tür.

    Opet şifrelerinin 30 Eylül 2013 tarihine kadar kullanılması gerekmektedir. Bu tarihten sonra Opet şifreleri harcanamayacaktır.

    Kampanya süresince günlük olarak Opet şifresine dönüştürülebilecek toplam Pepsi şifresi 100.000 adetle sınırlıdır ve günlük limite ulaşıldığı andan itibaren sözkonusu gün içerisinde Pepsi şifreleri Opet şifrelerine dönüştürülemeyecektir.

    Tüm kampanya süresince Opet şifresine dönüştürülebilecek toplam Pepsi şifresi adedi 3.000.000 adetle sınırlıdır. Kampanya limitine ulaşıldığı andan itibaren açıklanan kampanya bitiş tarihi beklenmeksizin kampanya sonlandırılarak, Pepsi şifrelerinin Opet şifrelerine dönüşümü durdurulacaktır. Kampanya açıklanan bitiş tarihinden önce sonlandırılsa dahi kampanya süresince elde edilen Opet şifreleri 30 Eylül 2013 tarihine dek harcanabilecektir.

    Pepsi ve Opet gerekli gördükleri hallerde kampanyayı durdurma, uzatma ve koşullarını değiştirme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin.K -- 9 Temmuz 2013; 22:11:05 >




  • Konuyu gören olmadı sanırım
  • şimdi bunlar birleştirilebiliyor mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Girrffe

    şimdi bunlar birleştirilebiliyor mu?

    Neyle birleştirmekten bahsediyorsun anlamadım
  • gökhantürk kullanıcısına yanıt
    evt oluyor
  • bende yeni olduğu halde çoğu şifreyi kabul etmiyor? sizdede aynısı oluyor mu?
  • pvp_headshot kullanıcısına yanıt
    Kardeş bir GSM numarasından bildiğim kadari ile sadece 25 TL lik kod hediyesi kazanabiliyoruz...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.