Şimdi Ara

Perez Mclaren'da Basarili Olur Mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler bildiginiz gibi Hamilton'in Mercedes'le sozlesme imzalamasinin ardindan Mclaren Perez'le yaptigi sozlesmeyi kamuoyunu duyurdu. Bazi kesimler henuz Mclaren koltugu icin tecrubesiz oldugunu, bazi kesimler ise takima fayda saglayabilecegini dusunuyor. Gelecek seneki takim arkadasi Jenson Button'sa Perez konusunda umutsuz. Button son yaptigi aciklamada Perez'in basarili olacagini dusunmedigini acikladi. Sizin Perez hakkindaki gorusleriniz nelerdir? Ileride sampiyonluga uzanabilecek bir pilot olarak goruyor musunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Perezin button ayarında bir sürücü oldugunu düşünüyorum.Genellikle lastikleri iyi kullanan bir sürücü.Bence başarılı olacaktır.Button pereze üstünlük saglayamazsa o zaman düşünsün halini.Bu sene Mclarene katkısı yok denecek kadar azdı buttonun.Hamilton Mclarenden ayrılırken ben bu Takımın 1 numarasıydım diyecek performansı sergiledi.Neyse konudan sapmayayım.Perez Mclarende iyi işler yapacak.Bunu seneye görecegiz.
  • Button Perez'e basarili olamayacak demis de o zaman sorarlar adama sen ne yaptin McLaren de de gelen pilotu elestiriyorsun. Hemde 2009 yilinda sampiyon olarak geldi bu takima ancak 3 yildir ortalikta yok diyebiliriz.

    Perez konusunda ise McLaren herhalde hemen yarislar kazanip sampiyonluga oynamasini beklemeyecektir. Sonucta daha 20'li yaslarinin basinda olan bir pilot ve geleceginin parlak olacagini dusunuyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercann35 -- 21 Kasım 2012; 14:58:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olmamasi icin bir sebep yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gelecek sezon mclaren hem button hemde perez ıle basarılı olabılmesı ıcın tasarlanan otomobılın uzerıne bır sanıye daha koyması lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.