Şimdi Ara

performans hakkında sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • benim samsung np300e5a-s05tr bilgisayarım var özet geçicek olursam 4 gb ram i5 işlemci gt520mx 1gb ekran kartı var bu bilgisayar ile ac2: revelations full ayarda oynayabiliyordum league of legends ı 110 fpsde oynuyordum son 2-3 aydır ise league of legendsda 20 fpsyi en düşük ayarda zor görüyorum tflerde 08 e kadar düşüyor ac revelationsdan çok daha kötü oyunlarda bile kasma yapıyor özellik olarak kaldırdığından eminim fakat neden böyle bi durumla karşılaştığımı hiç bilmiyorum biliyorsanız ve yardımcı olabilirseniz çok teşekkür ederim birde bilgisayara bol bol format attım driverları tekrar yükledim düzelmedi saolun yardımlarınız için



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FunYouFools -- 7 Mayıs 2014; 7:27:14 >



  • Hdd + işlemci + ekran kartı benchmark test programları ile bir test ediniz, sonuçlara ait resimleri/videoları lütfen burayada yükleyiniz. (hdd nin benchmark+health+errorscan sekmelerini ayrı ayrı koyunuz lütfen). Görev yöneticinizin işlemler-performans sekmelerini ve ayrıca kaynak izleme sekmelerinide bir koyunuz bakalım neler çalışıyormuş bilgisayarınızda. Ayrıca anakart+işlemci+hdd+ekran kartı sıcaklık ve voltaj değerlerini bir program vasıtası ile ölçüp yükleyiniz. Gerekli bilgileri gönderince banada haber verirseniz bir değerlendirelim sonuçları.

    NOT: Hdd test için hdtune, sıcaklık ve voltaj değerleri için HWMonitor, benchmark testleri için StressMyPC, Hot CPU Tester Pro, Passmark veya bildiğiniz başkaca programları kullanabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dopac34

    Hdd + işlemci + ekran kartı benchmark test programları ile bir test ediniz, sonuçlara ait resimleri/videoları lütfen burayada yükleyiniz. (hdd nin benchmark+health+errorscan sekmelerini ayrı ayrı koyunuz lütfen). Görev yöneticinizin işlemler-performans sekmelerini ve ayrıca kaynak izleme sekmelerinide bir koyunuz bakalım neler çalışıyormuş bilgisayarınızda. Ayrıca anakart+işlemci+hdd+ekran kartı sıcaklık ve voltaj değerlerini bir program vasıtası ile ölçüp yükleyiniz. Gerekli bilgileri gönderince banada haber verirseniz bir değerlendirelim sonuçları.

    NOT: Hdd test için hdtune, sıcaklık ve voltaj değerleri için HWMonitor, benchmark testleri için StressMyPC, Hot CPU Tester Pro, Passmark veya bildiğiniz başkaca programları kullanabilirsiniz.



    hdd benchmark :http://www.hizliresimyukle.com/image/4WJ

    böyle bişey farkettim hdd health kısmında :http://www.hizliresimyukle.com/image/4WC

    sıcaklık :http://www.hizliresimyukle.com/image/4WQ

    benchmark :http://www.hizliresimyukle.com/image/4WT

    birde şöyle bir şey farkettimhttp://www.hizliresimyukle.com/image/4WW eskiden o cpu yerinde 2.40 2.40 2.40 2.40 yazardı yani 4 tane şimdi nedense 2 tana yazıyor bilmiyorm güncellemeylemi alakalı yoksa başka bişey programları doğru kullandım mı bilmiyorum ama sonuçlar böyle başka bişey lazımsa söylerseniz sevinirim teşşekkürler




  • Hdd min değerleri düşük ve gecikme süreleri yüksek geldi sanki hardiski değiştirirerek deneyebilirsiniz, cpu yazan kısım normal iki tane değer yazar. Onun haricinde sıcaklıklarda biraz yüksek gibi geldi bana temizlik gerekebilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Michael Scofield

    Hdd min değerleri düşük ve gecikme süreleri yüksek geldi sanki hardiski değiştirirerek deneyebilirsiniz, cpu yazan kısım normal iki tane değer yazar. Onun haricinde sıcaklıklarda biraz yüksek gibi geldi bana temizlik gerekebilir.

    aldığımdan beri temizlemediğim bi gerçek 1 sene oldu neredeyse fakat içini açmaya korkuyorum baya sökmen gerekiyor herşeyi :D
  • Eğer garantili ise hiç uğraşmayıp servisine gönderin, temizlik ve bakım istiyorum sıcaklıkları yüksek diye talep edin kendileri macun temizliğine kadar talep edilirse muhtemelen yaparlar diye düşünüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Michael Scofield

    Eğer garantili ise hiç uğraşmayıp servisine gönderin, temizlik ve bakım istiyorum sıcaklıkları yüksek diye talep edin kendileri macun temizliğine kadar talep edilirse muhtemelen yaparlar diye düşünüyorum.

    malesef garantisi yok şimdi baktım da 1 seneyi geçmiş alalı 1 senelikti garantisi :/
  • O zaman güvenebileceğiniz veya bildiğiniz, tanıdığınız bir bilgisayarcıda içini açtırıp macun yenilemesi ve temizlik için bakım yaptırın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Michael Scofield

    O zaman güvenebileceğiniz veya bildiğiniz, tanıdığınız bir bilgisayarcıda içini açtırıp macun yenilemesi ve temizlik için bakım yaptırın.

    sizce yeterli olucakmıdır bu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.