Şimdi Ara

Performansli İnce Hafif Notebook Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar elimde 2011 yılında aldığım acer notebook var artık ısınmasından yavaşlamasından bıktım. 10 dakikalık videonun yanlış çekimden dolayı yönünü değiştirmeye çalışıyorum bilgisayar ısınmaktan kapanıyor.

    Yeni bir bilgisayar arayışındayım çoğunlukla internette dolaşıyor dizi film izliyorum arada böyle video işi olursa onlarla uğraşıyorum geri kalanda da işim olursa ofis işleri ile uğraşıyorum.
    Oyun vs oynamıyorum.

    Aradığım bilgisayarda bunları yapacağım bilgisayar hafif ince olsun istiyorum. Ve ısınmasın istiyorum şuan kullandığım fön makinesi gibi sağolsun.

    Aklımda macbook air var ama ekran çözünürlüğü soru işareti oluşturuyor ve en az beş sene beni götürür mü emin olamıyorum sizlerin görüşleri nelerdir tavsiyelerinizi bekliyorum.

    Üst sınırım 5000Tl'dir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fekat -- 24 Ocak 2017; 19:35:42 >



  • Arkadaşlar yardım edin lütfen bilgisayarımın fanı da çalışmıyor yanıp gidecek en sonunda yorumlarınızı bekliyorum.
  • 2. el ya da kutusu açılmamış 2016 touchbarsız 13" MacBook Pro bulabilirsiniz bütçenize göre ya da yine 2015 13" MacBook Pro da olabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • onder.t O kullanıcısına yanıt
    hocam illaki macbook olmak zorunda değil ama bu windowsun güncellemelerinden vs bıktım birde tek tek sürücü bios güncelleme işinide yapmak istemiyorum. Apple tarafında sadece tek bir sistem güncellemesi yetiyor mu onun hakkında bir bilgim yok açıkçası. Daha önce de mac kullanmadım. Kafam çok karışık açıkçası günlerdir bilgisayar araştırıyorum ama işte bu diyemedim daha bir modele.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.