Şimdi Ara

Periyodik Bakım Ve Belgelendirmede 1920 Yılından Bugüne

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Periyodik Bakım Ve Belgelendirmede 1920 Yılından Bugüne


    Belgelendirme, geliştirme ve gözetim konusundaki sertifikasyon uygulamalarıyla sürekli olarak hizmetlerini günden güne günümüze kadar getiren Control Union, bu noktadaki başlıca temel hizmet yaklaşımlarının neticesinde birçok yönden tam bir periyodik bakım, gözetim ve belgelendirme hizmetlerini bir arada sunmaya devam etmektedir.

    Ortaya koymuş bulunduğu bütün bu hizmetleriyle birlikte ayrıca son derece önemli özelliklerinden birisini oluşturması adına son derece önemli nitelikleri bir arada sunmaya devam eden yapısından yola çıkarak gözetim ve sertifikalandırmayla uluslararası standartlara uygun ürün ve hizmetlerin yürütülmesine katkıda bulunmaktadır.

    Yine söz konusu olarak gerek tarım sektöründe gerekse tekstil sektöründe vermeye devam ettiği başlıca temel basınçlı kap kontrol hizmetlerinden yola çıkarak başlıca temel yaklaşımını sürdürmeye devam ederek bütün bu yöndeki çalışmalarıyla hizmetlerini sürdürmektedir.

    Aynı zamanda son derece önemli özelliklerinden birisini ortaya koyarak deneyimli kalite ve standardizasyonlara uygun bir fosfa akredite laboratuvar çalışmalarının daha da hızlı meydana getirilmesini sağlamaktadır. Bütün bu hizmetiyle daha da büyüyerek controlunion.com.tr uluslararası camiada hizmetlerine devam etmeyi sürdürmektedir.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.