Şimdi Ara

Persistent Wholesale Güvenilir Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 9,293 Followers, 16 Following, 125 Posts - See Instagram photos and videos from Persistent Wholesale📦 (@persistentwholesale)

    Merhaba arkadaşlar. Ben yurtdışı Amazonda satış yapıyorum. Instagramda Persistent Wholesale diye bir toptancı var ve baktım aşırı güzel ve karlı ürünleri var. Ama daha önce hiç görmemiştim kendilerini ve güvenilir bir toptancılar mı bilmiyorum. Daha önce bu toptancıdan ürün alan var mı? Ürünleri nasıl orijinal mi? Güvenebilir miyim?


    Cevap yazan herkese şimdiden teşekkür ederim.









  • Merhaba. Ben de ilk önce çok şüphelendim ama 3 aydan fazladır ki kendileri ile çalışıyorum. Daha bir sıkıntı yaşamadım Allaha şükür. Zaten ofisleri Eskişehirde gidip orda da ürünlere falan bakabiliyorsun. Ama ürünlerin orijinal mi değil mi net bilemem. Yani orijinal olduğunu söylüyorlar ve dediğim gibi aylardır satıyorum Amazonda hiç sıkıntı yaşamadım.

  • Aslında MOQ 300 dolar olması çok iyi en azından deneme için alabilirim. Ama aslında güvenmememin nedeni web sitelerinin falan olmaması ama kendilerine yazdığımda 1 haftaya falan web siteleri aktif olacak dediler şuan bakımdaymış. Ama Türkiyede yeniler galiba öyle mi?

  • Merhaba. Gerek yok şüphelenmeye arkadaşım zaten ofisleri de var gidip ziyaret edebilirsin. Tek problem Amazonun verdikleri faturayı çoğu zaman kabul etmemesi. Onun haricinde bir problem yok

  • Aslında ben de gitmeyi düşünüyorum ofislerine ve İstanbulda olsalar hemen giderim ama Eskişehirde oldukları için zaman bulamıyorum bir türlü. Bir de faturalarının kabul olmaması çok kötü biraz insan korkuyor bu durumdan. Bu durumu nasıl çözebilirim bir bilginiz var mı?

  • Amazonun faturayı kabul etmemesi durumunu çözmek çok basit. Biraz Google, YouTube falan araştırma yaparsan bulursun aslında. Bir çok faturası kabul edilen mağazalar falan var. Birinin faturası ile çözüceksin işte önemli olan problemi çöz paranı kazan. Millet o kadar ucuza nasıl Amazonda ürün satıyor sanıyorsun   

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.